Uncategorized

IKEA lansează 3 colecții cu mobilier și decorațiuni de Crăciun


VÄRMER și VINTERFEST sunt două colecții cu mobilier și decorațiuni de Crăciun care au ajuns în magazinele IKEA. Dar asta nu este tot! MARKERAD, una dintre cele mai așteptate colecții, creată în colaborare cu Virgil Abloh, va fi disponibilă în România la începutul lunii noiembrie.

decoratiuni de Craciun Ikea

VÄRMER

IKEA a invitat 2 familii de designeri, din două părţi diferite ale lumii — Suedia și Kenya — pentru a crea o colecţie de Crăciun care să facă din acest sezon unul și mai special. VÄRMER este o colecţie cu adevărat personală, care a avut ca punct de plecare și inspirație propriile familii şi viaţa de zi cu zi. Astfel, indiferent dacă îți vei petrece sezonul de iarnă jucându-te în zăpadă sau te vei bucura de soarele tropical, colecția VÄRMER are de toate pentru toată lumea, indiferent de locul în care sărbătoriți.

decoratiuni de Craciun ikea

VÄRMER aduce piese de mobilier și decorațiuni (dar nu numai) atrăgătoare, atemporale și funcționale, concepute pentru toate tipurile de sărbători, dar mai ales, pentru a sărbători timpul petrecut împreună.

Colecția VÄRMER este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

VINTERFEST

Decorarea casei pentru sărbători poate fi un proces destul de personal. Fie că îți place abordarea stilului minimal, cu filozofia specifică „mai puțin înseamnă mai mult”, sau strălucirea sărbătorilor de iarnă, colecția aduce câte puțin din fiecare stil, pentru toate gusturile.

decoratiuni de Craciun stelute decorative

Colecția de iarnă din acest an este inspirată de modalități moderne de a sărbători și de a reuni oamenii. Pe măsură ce vei descoperi colecția, vei găsi forme vesele, îndrăznețe, ce provin din moștenirea scandinavă, care este simplă, dar bogată în modele. Colecția vorbește prin materialele sale sustenabile, nuanțele fresh de roșu, albastru și neutre.

VINTERFEST este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

decoratiuni de Craciun ikea

MARKERAD

Colecția limitată MARKERAD este rezultatul unei colaborări de succes dintre IKEA și Virgil Abloh. Colecția combină într-un mod aparte funcționalitatea cu stilul modern urban și referințele culturale înalte. MARKERAD constă într-o gamă de produse avangardiste, care se orientează către o viață fluidă și contemporană, inclusiv un pat de zi, o masă, un scaun, o oglindă, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap și accesorii.

decoratiuni de Craciun ikea

Virgil Abloh, alături de Henrik Most, lider de creație la IKEA, a efectuat cercetări ample în viața adulților tineri care se mută singuri pentru prima dată, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor. Apoi, în cadrul mai multor ateliere din centrul de design IKEA din Älmhult, Suedia, au lucrat împreună pentru a dezvolta schițe și prototipuri, modelând apoi produsele.

Colecția va fi lansată în România pe 2 noiembrie 2019.

Deco
Amenajarea unui lobby spectaculos: o poveste 100% românească
News
IKEA a lansat o colectie de mobilier pentru animalele de companie
Uncategorized
Solutii inteligente intr-o garsoniera de 20 mp
There are currently no comments.