News

Good Home: soluții inteligente pentru amenajări interioare


Când spui acasă, spui un spațiu în care te simți bine, care te reprezintă, locul unde îți încarci bateriile pentru a doua zi. Să ai o casă de care să fii mulțumit nu este o cale tocmai ușoară pentru mulți dintre noi. Iată de ce Brico Dépôt s-a gândit (și bine a făcut 🙂  ) să lanseze colecția Good Home, care ne oferă soluții inteligente pentru amenajări interioare.

solutii inteligente pentru amenajari interioare

Practic, prin colecția Good Home, Brico Dépôt și-a propus să ne ofere, într-un singur loc, toate ingredintele de care avem nevoie pentru finisarea casei: de la vopsea pentru pereți și mobilier la parchet de diverse tipuri, plăci ceramice și tapet cu autoadeziv, pentru o montare ușoară. Și asta nu e tot. Partea cea mai interesantă este modul în care Brico Depot îmbină utilul cu plăcutul, sau esteticul cu funcționalul prin cele 6 idei de amenajare interioare pe care ni le propune: 6 soluții inteligente pentru amenajări interioare.

Hol luminos și aerisit

Un hol aglomerat poate deveni luminos și aerisit cu ajutorul pereților colorați pe jumătate, într-o culoare caldă.

solutii inteligente pentru amenajari interioare

Living colorat

Amenajează un living cu personalitate, folosind trei nuanțe de vopsea pentru pereți și tavan Good Home. Poți crea chiar și o amenajare retro, completată de accesorii în același stil.

solutii inteligente pentru amenajari interioare

Biroul de acasă

Amenajează un spațiu de lucru luminos cu ajutorul tapetului cu autoadeziv, ce se aplică repede și simplu. Atunci când te plictisești de el, îl poți desprinde în doi timpi și trei mișcări. 🙂

solutii inteligente pentru amenajari interioare

Baie modernă

Creează o tranziție armonioasă și actuală între dormitor și baia care îl deservește folosind un parchet din lemn masiv cosy în dormitor și o gresie cu forme geometrice în baie.

Spațiul de zi open space

Transformă două zone funcționale (bucătărie și living) într-un open space armonios. Pe pardoseală, la limita dintre cele două spații folosește un prag de îmbinare, ce creează armonie și unitate.

solutii inteligente pentru amenajari interioare

Dormitorul copiilor

Profită la maximum de fiecare metru pătrat și creează trei zone: pentru dormit, studiu și joacă. Individualizează-le pe fiecare printr-o paletă diferită de culori.

solutii inteligente pentru amenajari interioare

News
Bucataria viitorului este invizibila
News
Sisteme complete pentru bucătărie de la Franke
News
Soluție inovatoare împotriva creșterii prețurilor la energie
There are currently no comments.