Deco

Cadouri de Crăciun – idei pentru mici și mari


Vin, sărbătorile vin și odată cu ele interesul nostru din ce în ce mai crescut spre cadouri de pus sub brad. Pentru a-ți da o mână de ajutor, am pus la cale o selecție de cadouri de Crăciun proaspăt lansate, care să aducă o mică bucurie în sufletul celor dragi.

Străluciri festive

Select Design by Diana Șucu vine cu tolba plină de idei elegante pentru cadouri de Crăciun sofisticate. Propunerile lor sunt, în mare parte, decorațiuni pentru casă high quality, ce provin de la brand-uri fanion peste Ocean: Ethan Allen, Caracole sau Lenox.

Indoor & outdoor

JYSK ne propune decorațiuni pentru masă, pomi cu lumini și ghirlande de lumini pentru interior și exterior, figurine și plușuri în formă de elfi, reni, șoricei, moși și zâne, coronițe, brazi artificiali și textile pentru casă, toate cu motive de sărbătoare. Sunt produse potrivite atât pentru cadouri de Crăciun, cât și pentru a decora casa.

Decor de basm

Kika propune cadouri de Crăciunul desprinse din decoruri de basm. Sunt colecții ce cuprind, printre altele, bufnițe, reni, zâne fermecate, brazi din catifea, ciuperci din lână, căluți de mare, meduze și unicorni, elemente ce amintesc de bucuria copilăriei. Prețurile produselor variază între 3,99 de lei pentru decoraţiuni pentru brad și 699 de lei pentru figurinele mari cu o înălţime de peste 100 cm. Produsele sunt disponibile în magazinele Militari și Pallady, dar și pe kika.ro.

Inspirație la cumpărături să aveți! 🙂

News
Ansamblu rezidențial cu piscină pe acoperiș
Deco
Un artist francez transforma fatadele banale in adevarate opere de arta
Deco
Mazilique Studio
There are currently no comments.