News

Restaurantul Privo, finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards. Il putem ajuta cu votul nostru sa castige


In toamna, anuntam cu surle si trambite ca hotelul Privo, din Targu Mures, a obtinut premiul “Best Luxury Design Hotel” in cadrul unei gale organizate la Hong Kong (cititi aici stirea). Acum avem din nou vesti bune, de data aceasta din partea restaurantului Privo, finalist la “World Luxury Restaurant Awards”.

restaurant-Privo-3

Restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate sa participe la aceasta competitie de catre clienti, experti in domeniul gastronomiei, critici si bloggeri culinari, jurnalisti. Criteriile de selectie sunt designul interior, calitatea preparatelor culinare si aprecierile pentru serviciile oferite.

Procesul de vot se desfasoara online, la nivel mondial. Printre votantii restaurantului Privo m-am numarat si eu, iar daca vreti sa imi urmati exemplul accesati acest link. In caz ca nu stiti restaurantul si vreti sa va faceti cat de cat o idee despre el, site-ul Privo va sta la dispozitie.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul galei care va avea loc in data de 18 iunie 2016 la Grand Hotel Kronenhof Pontresina din Elvetia. Succes, Privo! 🙂

 

P.S.: “World Luxury Restaurant Awards” este o organizatie recunoscuta la nivel mondial, care recompenseaza excelenta in cadrul restaurantelor din categoria Luxury.

restaurant-Privo-1 restaurant-Privo-2

News
Good Home: soluții inteligente pentru amenajări interioare
News
Vino la Dino Parc Râșnov să vezi cel mai mare dinozaur din lume
News
Cazinoul din Constanta, readus la viata cu 1,5 tone de sclipici multicolor