News

Cum arată Leroy Merlin Colosseum în urma remodelării de 3,5 milioane de euro


După aproape un an și o investiție totală de 3,5 milioane de euro, remodelarea magazinului Leroy Merlin Colosseum a luat sfârșit.

Raioanele au fost grupate pe mai multe categorii: Proiect, dedicat bucătăriei și sanitarelor, Deco și Tehnic, cu unelte și soluții de electricitate, Grădină. De asemenea, a fost creată o intrare separată spre zona tehnică, dedicată segmentului de meseriași și profesioniști. Zona de DRIVE IN permite, în continuare, accesul cu mașina pentru achiziționarea materialelor de construcții.

leroy merlin colosseum

Produse și servicii noi

Procesul nu a presupus doar remodelarea magazinului, ci și îmbogățirea gamei de produse. Clienții au acum acces la o ofertă mai diversă pentru a renova, construi și decora locuința și spațiile exterioare – grădina sau balconul.

În plus, magazinul oferă și serviciul de retragere marfă pentru o selecție variată de produse grele, precum gresie, faianță, parchet, bucătării și sanitare. Astfel, după ce produsele dorite au fost selectate, vor fi transportate de către angajații Leroy Merlin Colosseum direct la mașina clientului.

leroy merlin colosseum

Suprafață extinsă

Cu noul format, suprafața totală de vânzare a magazinului, atât din interior, cât și din exterior, este acum de aproximativ 15,000 de metri pătrați. Zona de DRIVE IN măsoară 4,000 de metri pătrați, cu o extindere de 2,000 de metri pătrați pentru partea de aprovizionare.

Magazinul Leroy Merlin Colosseum se află în Parcul Comercial Colosseum, de pe Șoseaua Chitilei numărul 284-286.

leroy merlin colosseum

News
Ceramik., festival de ceramică contemporană, la prima ediție
News
O colectie dedicata naturii, semnata de Irina Neacsu
News
IKEA face un nou și important pas spre o viață sustenabilă
There are currently no comments.