News

Rulouri exterioare Velux, pentru o casă primitoare pe timpul verii


Suntem în plină vară și începem deja să ne confruntăm cu temperaturi din ce în ce mai ridicate. Potrivit specialiștilor Velux, rulourile exterioare sunt cea mai bună opțiune pentru a crea mediul perfect în interiorul casei, dar trebuie să ținem cont și de câteva reguli simple.

rulouri exterioare Velux

Pentru a ne putea bucura în voie de sezonul estival, este esențial ca temperatura din interiorul locuinței să nu depășească 25° C în timpul zilei, iar pentru un somn odihnitor, trebuie menținută în jur de 18° C pe timpul nopții. Poți obține aceste temperaturi cu ajutorul unor rulouri exterioare eficiente, ce țin departe de noi căldurile sufocante ale verii. Astfel, pregătită din timp, casa se poate transforma într-o oază de relaxare chiar și pe timp de caniculă.

Specialiștii Velux ne prezintă 3 reguli simple pentru a avea o casă primitoare pe timpul verii

  1. Ventilația este una dintre cele mai eficiente și mai puțin costisitoare modalități de a răci casa pe timp de vară, de a o aerisi, lăsând să intre aer proaspăt, sănătos. Pentru un efect de ventilație corect, deschideți o fereastră inferioară din partea cea mai rece a casei și o fereastră superioară din partea cea mai caldă a locuinței. Ferestrele se deschid dimineața devreme și în orele mai răcoroase ale nopții. Pe timpul zilei, când soarele este puternic, este recomandat ca rulourile să fie trase, pentru a vă proteja de temperaturile de afară.
  2. Utilizarea inutilă a aerului condiționat și durerile de cap provocate de acesta pot fi prevenite cu ușurință prin folosirea produselor de protecție potrivite împotriva căldurii. Rulourile exterioare pentru ferestre Velux destinate protecției împotriva căldurii reduc temperaturile ridicate cu până la 93%, transformând mansarda în locul ideal în care să îți petreci timpul vara. Acestea sunt extrem de utile în timpul sezonului cald, deoarece blocarea razelor de soare din exterior, înainte de a ajunge pe suprafața ferestrei, este mult mai eficientă în obținerea unei temperaturi ideale, în comparație cu rulourile de interior.
  3. Ventilația se poate realiza mult mai ușor și mai confortabil cu aplicația Velux, compatibilă cu rulourile VELUX INTEGRA®, care permite deschiderea și închiderea lor cu o simplă apăsare de buton. Aceasta are și opțiunea de a lăsa sistemul să se bazeze pe senzorii conectați la clima interioară și este sincronizată cu prognoza meteo, pentru funcționare automată, fără a fi nevoie de a face pauză de la activitatea desfășurată pentru a gestiona lumina din încăpere.

rulouri exterioare Velux

Rulouri exterioare pentru orice cameră

Pentru spațiile în care lumina naturală este importantă, precum bucătăria sau camera de zi, rulourile Velux sunt potrivite pe timp de vară, oferind protecție împotriva căldurii, lăsând lumina zilei să intre în casă atât cât este nevoie.

Și pentru că vara aduce pe lângă temperaturi ridicate și musafiri nepoftiți, Velux ne ajută să îi ținem departe de casă cu ajutorul plaselor împotriva insectelor. Sunt simplu de manevrat și pot fi combinate cu orice alte rulouri interioare sau exterioare ale brand-ului. Să vină canicula! 🙂

News
BoConcept, 10 ani de design scandinav in Romania
News
O colectie dedicata naturii, semnata de Irina Neacsu
News
Campanie socială: ajută copiii care nu pot merge la școală!
There are currently no comments.