Deco

Mazilique Studio


La mijloc de saptamana ne facem incalzirea pentru weekend, iar pe lista de do to e musai sa trecem si un pranz sau o cina la Mazilique Studio, un open kitchen deschis recent in Bucuresti.

mazilique-studio-1

Principiul ce sta la baza acestui studio este simplu: se ia o masa mare comunala, se aduna in jurul ei multi prieteni, se mananca bine si se sta la povesti ore intregi. Daca va spun si ca in spatele Mazilique Studio se afla Cristina Mazilu, detinatoarea popularului blog www.mazilique.ro, probabil este suficient sa va convingeti de savoarea mancarurilor servite aici.

Nu doar mancarea recomanda insa acest loc, ci si amenajarea interioara, pe care nu poti sa nu o indragesti, in special daca iti plac interioarele de inspiratie nordica. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere si chiar nu am reusit sa decid ce piese imi plac mai mult: insula si masa lunga, structura din metal cu ale ei tocatoare atarnate, placutele de faianta din dreptul frontului de lucru, canapeaua si fotoliile de la Photoliu, masuta de cafea de la Intro, lustra si aplicele de la The Home. Toate la un loc creeaza o atmosfera atat de placuta, incat mai ca iti vine sa iti muti cartierul general la Mazilique Studio.

Intregul concept de amenajare a fost proiectat de Eliza Yokina de la biroul de arhitectura SYAA (puteti citi si despre alte lucrari ale arhitectei aici, aici si aici), care a configurat acest spatiu de 90 mp pornind de la masa comunala. “Pentru Cristina, pe langa explorarea gusturilor si placerea degustarii, sunt importante legaturile care se tes intre oameni, felul in care interactioneaza ei si cum un pretext de o cina sau un brunch poate fi o experienta sociala in sine. De aceea am ales ca totul sa se intample intr-o masa comunala prelungita cu o insula de gatit”, spune Eliza.

Daca v-am starnit interesul, luati un pix si notati adresa: str. Fainari nr. 5. Mazilique Studio va asteapta cu usile deschise. 🙂

Mazilique-Studio-1-1 Mazilique-Studio-23 Mazilique-Studio-26 Mazilique-Studio-30 Mazilique-Studio-32

Mazilique-Studio-61

Mazilique-Studio-34 Mazilique-Studio-67 Mazilique-Studio-86 Mazilique-Studio-123 Mazilique-Studio-145

Foto: Catalin Georgescu

Deco
Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor mic
Deco
Cele mai haioase si originale corturi
Deco
Vila Boucquillon, cea mai buna lucrare de arhitectura din lume
There are currently no comments.