Deco

Living Coral – cum și unde folosim culoarea anului 2019?


Desigur, știm cu toții că Institutul Pantone a decis Living Coral drept culoarea anului 2019, dar știm cum să o folosim corect în amenajarea interioară? Designerii Ethan Allen România vin cu o serie de sfaturi demne de urmat. 🙂

Living Coral - culoarea anului 2019

  • Semnificație

Pentru început, trebuie reținut că Living Coral este o nuanță plăcută de portocaliu-piersică, o culoare optimistă și caldă, ce “îndulcește” un interior, indiferent de contextul în care o utilizăm: clasic, modern, industrial, eclectic etc.

Living Coral - amenajare dining

  • În ce context o folosim?

Designerii de interior ne sugerează să utilizăm Living Coral într-un apartament modern urban, dar și într-o casă amplasată pe malul mării, căci nu degeaba această culoare a fost inspirată de mediul marin.

Living Coral - aranjament floral

  • Cu ce culori să o asociezi?

Albul și culorile neutre (bej, crem, gri) fac echipă perfectă cu Living Coral. Designerii ne sfătuiesc să folosim culoarea anului 2019 cu moderație, pentru a nu încărca amenajarea. Dacă vrei să o folosești drept culoare principală, aceasta ar putea fi regăsită fie la canapea sau fotolii, fie la finisajul unuia dintre pereți (tapet sau vopsea). Acestui scenariu îi mai poți adăuga două-trei accesorii Living Coral (lămpi, pernuțe decorative, vaze, pled), ca puncte de interes.

Acestea fiind spuse, spor la amenajat. 🙂

Living Coral - amenajare living

Foto: Ethan Allen Romania

Deco
Cele mai frumoase privelisti ce pot fi admirate din camerele de hotel
Deco
Scaunele dau startul distractiei
Deco
18 solutii de depozitare pentru spatii mici
There are currently no comments.