Deco

Simbio Kitchen & Bar


Pe strada Negustori la numarul 26 se afla o frumoasa casa de secol 20, care gazduieste un minunat restaurant, pe nume Simbio Kitchen & Bar. Va spun, daca iubiti designul interior nu este suficienta o singura vizita aici, pentru ca veti fi mai mult cu ochii pe pereti si mobilier decat pe meniu. 🙂

Simbio

Salonul de la parter – aici gasim o masa cu blat din sticla, in care se reflecta luminatorul.

Oricum, daca tot exista un loc asa frumos este si pacat sa nu profiti de orice ocazie pentru a te destinde la o cafea sau o bere. Unde mai pui ca, ocazional, la mansarda sunt organizate evenimente din diverse domenii, cum ar fi targuri de design interior, lansari de colectii vestimentare etc.
Ce imi place la Simbio este asocierea interesanta de urban si pitoresc, de nou si vechi. Cum s-a ajuns la acest rezultat? Pai simplu (ma rog, vorba vine). In prima faza, cea de consolidare a casei (lucrare realizata de biroul de arhitectura SYAA sub coordonarea arh. Eliza Yokina), au fost pastrate toate elementele vechi, valoroase, cum ar fi parchetul, sobele (preferatele mele), usile. In completarea lor au fost aduse elemente noi, care insa sunt “de acolo”, nu fac nota discordanta in peisaj. Mobilierul, in proportie de 90%, a fost proiectat si produs special pentru Simbio, iar obiectele vintage au fost cumparate de la targuri de vechituri, depozite sau de pe internet.

Este o adevarata placere de mers la Simbio si vara, caci in spatele casei te asteapta o gradina cu gutui, de unde arsita verii nu mai pare chiar inamicul public numarul 1. 🙂

Ce ar mai fi de spus? Pai doar atat: meniul Simbio Kitchen & Bar este specific unui gastro-bar urban, cu mic dejun si burgeri ce se servesc toata ziua.

Acum va invit sa va delectati in compania pozelor. 🙂

Parter:

intrare Simbionoul-SimbioSimbio1Simbio2

Simbio4

Simbio5

Simbio3

Demisol:

demisol Simbio

La demisol, barul este construit din beton, iar scaunele sunt replici dupa scaunele folosite de mecanicii auto. Aici regasim un look industrial.

Mansarda

mansarda simbio

Baie:

baie-Simbio

Terasa:

terasa-Simbioterasa-simbio1terasa-Simbio3

Foto: Catalin Georgescu

Deco
Află tendințele în design interior dictate de Salone del Mobile Milano 2018
Deco
Milieul, adus in prezent: mobilier si decoratiuni din dantela crosetata
Deco
10 case superbe cu acoperis verde