News

Descoperă noua gamă de iluminat inteligent Philips Hue


Casele smart sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră, iar iluminatul inteligent este parte componentă din ele. Descoperă noutățile Phillips Hue și updatează-ți casa după ultimele tendințe.

Philips Hue iluminat inteligent

Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, prezintă o nouă gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue. Noile lansări de produse includ două premiere interesante pentru Philips Hue – primul spot de lumină complet personalizat, cu propria gamă de lumini, și prima veioză portabilă, reîncărcabilă, concepută pentru utilizare în interior și exterior. Un nou întrerupător inteligent, în culorile elegante de alb sau negru, care aduce pentru prima dată reglarea intuitivă a intensității luminoase prin rotirea cadranului întrerupătorului. Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a seta scene de lumină și de a atribui încăperi prin cele patru butoane. Cu gândul la bunăstarea zilnică, o nouă automatizare „Wake up” din aplicația Philips Hue aduce un efect personalizat și natural al răsăritului de soare în dormitorul dumneavoastră. Automatizarea este concepută pentru a le oferi utilizatorilor senzația de a se trezi în aer liber, sub un cer senin de dimineață. Ea este completată de o nouă lampă reglabilă, concepută pentru noptieră.

Proiectați și personalizați iluminatul inteligent într-un mod unic

Deveniți designerul personal prin iluminat în casa dumneavoastră cu sistemul de spoturi de lumină Philips Hue Perifo. Perifo este o nouă gamă de la Philips Hue care este alcătuită din șine individuale care se potrivesc între ele pentru a forma o bandă complet personalizabilă. Dumneavoastră alegeți dispunerea și lungimea șinei și ce lumini să includeți pentru a avea controlul total asupra modului în care vă iluminați casa. Șina poate fi fixată pe perete sau pe tavan și conectată la o priză standard sau la firele existente cu ajutorul unității de alimentare incluse. Apoi începe adevărata distracție, pe măsură ce faceți click pe luminile inteligente alese de dumneavoastră și le poziționați exact cum doriți. Puteți combina spoturile, pandantivele, barele de lumină și tuburile de lumină la alegere într-o singură șină Perifo pentru a crea o atmosferă potrivită pentru orice ocazie, construind în același timp un element de design unic.

Philips Hue iluminat inteligent
Rămânând la capitolul flexibilitate și design, acum puteți lua lumina inteligentă cu dumneavoastră din camera de zi la masa de pe terasă sau oriunde în interiorul și exteriorul casei dumneavoastră cu noua veioză portabilă Philips Hue Go. Veioza portabilă este proiectată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior și este prevăzută cu un mâner din silicon, ceea ce o face ușor de transportat oriunde aveți nevoie de lumină. Veioza portabilă Hue Go oferă până la 48 de ore de autonomie și se reîncarcă ușor cu ajutorul bazei de încărcare incluse. Fie că citiți în pat sau luați cina pe terasă, butonul lămpii vă permite să parcurgeți scenele de lumină presetate pentru a crea atmosfera potrivită.

Philips Hue veioza portabila

Iluminatul inteligent din baie este actualizat cu stil și eleganță cu noua gamă de baie Philips Hue Xamento black. Spotul încastrat Philips Hue Xamento de culoare neagră aduce un design subtil și contemporan în baie, oferind în același timp până la 350 de lumeni în milioane de culori de lumină inteligentă reglabilă exact acolo unde aveți nevoie. Spotul încastrat Xamento de culoare neagră este disponibil ca pachet unic sau pachet de 3. Plafoniera Philips Hue Xamento M de culoare neagră reprezintă o piesă centrală decorativă în baie, umplând în același timp spațiul cu o lumină subtilă și difuză datorită designului său unic. Și în timp ce este capabil să vă umple baia cu 2350 de lumeni în milioane de culori, poate fi, de asemenea, redus la un nivel scăzut pentru a crea o ambianță relaxantă perfectă. Gama de baie de culoare neagră Xamento este special concepută pentru a fi instalată și utilizată cu ușurință în locuri umede.

Noul stil de trezire Sunrise îmbunătățește starea de spirit zilnică

Lumina inteligentă continuă să îmbunătățească starea de bine acasă și să ajute la rutina zilnică cu noul stil de trezire Sunrise. Noul efect Sunrise, cu tranziția sa bogată și colorată prin lumină albastră spre o lumină portocalie blândă, imită soarele care apare la răsărit – oferindu-vă un semnal de trezire relaxant dimineața sau în orice moment al zilei. Stilul de trezire Sunrise poate fi găsit în aplicația Philips Hue, în secțiunea Wake up Automations (Automatizări de trezire) pentru utilizatorii Hue Bridge și în aplicația Routines (Rutină) pentru utilizatorii Bluetooth. Stilul de trezire poate fi personalizat în funcție de durată și de momentul zilei. Utilizatorii stilului de trezire existent – numit acum Fade to Bright – își pot îmbunătăți experiența de trezire prin simpla selectare a opțiunii Sunrise din ecranul de editare al Automatizării.

Stilul de trezire Sunrise este optimizat pentru toate lămpile cu reglaj și va fi lansat împreună cu noua lampă reglabilă Philips Hue Signe în culoarea stejarului. Lampa Signe reglabilă în culoarea stejarului, cu profilul său subțire și cu o bază în tonuri de lemn natural, este concepută să fie atât o piesă de referință, cât și un accent subtil pentru dormitor. Este disponibilă atât ca veioză, cât și ca lampadar.

Philips Hue Sunrise

Setați și reglați scenele de lumină instantaneu și fără efort

În cele din urmă, Philips Hue introduce un nou accesoriu inteligent, înrerupătorul Philips Hue Tap, care oferă utilizatorilor un control și mai personalizat al luminilor inteligente din casă. Întrerupătorul cu cadran Tap are patru butoane, iar fiecare buton poate fi setat pentru a controla luminile inteligente din până la trei camere sau zone separate din casă. Atingeți un buton pentru a alege sau ajusta instantaneu orice scenă de lumină. Cadranul Tap vine, de asemenea, cu un control intuitiv al atenuării – cu cât rotiți mai repede sau mai încet cadența cadranului, cu atât mai repede sau mai încet luminile inteligente se atenuează sau se aprind mai mult. Întrerupătorul are, de asemenea, un design elegant, mat, în alb sau negru, ceea ce îl face să se potrivească cu decorul din orice colț al casei. De asemenea, poate fi folosit ca o telecomandă sau chiar montat magnetic pe orice suprafață metalică.

Philips Hue iluminat inteligent

Experimentați Philips Hue – virtual!

Utilizatorii potențiali și cei existenți ai Philips Hue pot acum să exploreze întreaga suită de caracteristici pe care Hue le oferă în aplicația Philips Hue – perfectă pentru cei care intenționează să înceapă călătoria lor în domeniul iluminatului inteligent.
Noul mod Demo poate fi găsit în secțiunea Explore a aplicației și oferă o serie de experiențe virtuale care demonstrează modul în care iluminatul inteligent Philips Hue poate transforma casa și îmbunătăți rutina zilnică. Demo-urile explorează temele ambianță, divertisment și sentimentul de siguranță, cu o secțiune specială dedicată accesoriilor Hue. Demonstrațiile vor continua să fie actualizate și îmbogățite în aplicație cu noi teme, ajutându-i pe viitorii utilizatori să vizualizeze experiența Hue.

Dacă ești curios să vezi demostrațiile noilor produse, accesează link-ul https://www.philips-hue.com/newlaunche.

News
Descopera mobilierul sic dintr-un loc de poveste: Vila Retro
News
Proiectoare smart pentru scoli si companii
News
Privo, premiat la World Luxury Restaurant Awards
There are currently no comments.