News

De acum, poți comanda online gresie și faianță Cesarom


În contexul actual, al pandemiei care ne dictează un nou ritm de viață, multe companii și-au reorganizat strategia de vânzare pentru a veni în ajutorul clienților. Astfel, de acum putem comanda de acasă gresie și faianță Cesarom, fabricată la Cluj-Napoca. Inițiativa companiei Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului Cesarom, are ca scop și susținerea magazinelor de materiale de construcții în această perioadă în care clienții nu se pot deplasa la punctele de vânzare clasice.

gresie si faianta cesarom

Comandă în 5 pași

Procedura este simplă. Selectăm online de pe www.cesarom.ro produsele dorite, iar lista de gresie şi faianţă necesare este direcționată de către echipa Cesarom către partenerii săi, care oferă și posibilitatea livrării la domiciliu. Totodată, avem la dispoziție și un calculator online de plăci ceramice pentru a ne calcula cantitățile necesare, precum și de consultanță telefonică din partea partenerilor companiei.

gresie si faianta Cesarom

 

Nu este de mirare că în contextul restricțiilor actuale, din ce în ce mai mulți români profită de timpul petrecut acasă pentru a-și renova locuințele sau pentru a derula mici proiecte de reparații. Astfel, comenzile online ne facilitează accesul la materialele necesare pentru a da un look nou casei noastre.

gresie si faianta Cesarom

Foto: www.cesarom.ro

News
Cumperi o jucarie Ikea si ajuti un copil sarac
News
Mari reduceri de primăvară la mobilier și decorațiuni
News
Ansamblu rezidențial cu piscină pe acoperiș
There are currently no comments.