News

A fost lansat Kuziini, primul showroom de mobilă din România care funcționează fără personal


Faptul că tehnologia evoluează cu viteza luminii o știm cu toții, iar de aici până la a auzi vestea că în România a fost deschis primul showroom de mobilă care funcționează fără staff mai era un mic pas. Ei bine, zilele trecute antreprenorul român Mădălin Tomescu a lansat  Kuziini, singurul concept-store de bucătării pe comandă operațional 100% digital, în urma unei investiții nete de aproximativ 1.000.000 lei.

Odată cu showroom-ul Kuziini, experiența de shopping devine interesantă încă din start, căci accesul clienților în concept-store se face prin intermediul unui sistem de face recognition instalat la intrare. Sistemul funcționează 24/7, astfel că poți merge să îți configurezi bucătăria dorită la orice oră și în orice zi dorești.

Ajuns la interior, cu ajutorul mai multor stații de lucru, te poți conecta la o platformă unde îți poate modela bucătăria în cele mai mici detalii. La final, prețul acesteia va fi generat automat. Pentru orice întrebare, trebuie doar să apeși un buton și vei fi conectat pe live chat cu un arhitect din call-center-ul Kuziini, care te va ajuta în procesul de proiectare a bucătăriei.
bucatarii la comanda Kuziini

La fel de interesant este și faptul că în showroom există un scanner care îți măsoară înălțimea. Cum de ce? Doar vrei să ai acces facil la toate corpurile care îți compun bucătăria visurilor, corect? 🙂 Și asta nu e tot: “Noutatea absolută este Qsimo, un sistem de operare și asistență clienți: este suficient să atingi un obiect din showroom și vei primi prin intermediul sistemului informații audio sau video despre acesta. Acest sistem interactiv, împreună cu toate celelalte detalii tehnologice din modelul nostru de business, au rolul de a reduce semnificativ timpul pe care un client îl alocă pentru proiectarea bucătăriei pe care o dorește. Știm cu toții că pentru clienții români bucătăria este cel mai important spațiu din casă, iar noi ne dorim o experiență de achiziție cât mai simplă”, spune Mădălin Tomescu, fondator Kuziini.

La final, după ce ai stabilit toate detaliile, nu îți mai rămâne decât să aștepti livrarea bucătăriei mult dorite, iar acest lucru se face în maximum 25 de zile lucrătoare. Bucătăria vine cu toate decupajele gata făcute (inclusiv cele pentru electrocasnice), astfel încât montajul durează circa 3 ore.

bucatarii pe comanda showroom digital

Concept-store-ul se află pe Bd. Uniri la numărul 63 (București) și este primul dintr-un lanț pe care Mădălin Tomescu dorește să îl dezvolte în toată țara, anul viitor urmând să fie deschise alte trei locații în Cluj, Timișoara și Iași. Viitorul sună bine! 🙂

News
Rulouri exterioare Velux, pentru o casă primitoare pe timpul verii
News
Cazinoul din Constanta, readus la viata cu 1,5 tone de sclipici multicolor
News
Samsung propune manualele digitale
There are currently no comments.