Deco

Adu livingul la exterior cu mobilier de grădină modern și confortabil


A venit primăvara, iar atenția noastră se îndreaptă mai mult ca oricând spre exterior. Pentru a transforma aceste spații în locul preferat de acasă, unde confortul și design-ul merg mână în mână, alege mobilier de grădină și terasă de calitate, care să răspundă nevoilor tale.

În acest sezon, inspirația vine de la Homelux, unde găsim mobilier de grădină și terasă pentru toate gusturile și buzunarele.

Gama de rezistență cuprinde piese din aluminiu șlefuit, unice pe piața din România, cu un raport calitate-preț excelent. Pe lângă faptul că este un material aparte, diferit față de ceea ce mai este pe piața locală, aluminiul șlefuit are o durată de viață nedeterminată, nefiind afectat de diverse șocuri sau lovituri. Dacă mai adăugăm și faptul că mobilierul de grădină și terasă din acest material nu necesită depozitare pe timpul iernii, rezistând cu brio intemperiilor vremii, nu mai este nicio îndoială că reprezintă cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru tine și grădina sau terasa ta.

O altă colecție la fel de bine cotată este cea din rattan sintetic, care punctează la capitolul estetică și confort. Sunt piese versatile, pe care te poți baza cu încredere fie că îți plac decorurile moderne, scandinave sau minimaliste.

Cu Homelux, poți aduce relaxarea de partea ta chiar și dacă ai o grădină sau terasă mai mică. Complicii ideali sunt măsuțele și scaunele pliabile sau stivuibile, cu ajutorul cărora vei crea un colț de relaxare inedit, unde vei uita de grijile cotidiene. Nimic nu este imposibil dacă ai la îndemână mobilierul de grădină și terasă potrivit.

Deco
Un big like pentru aceasta baie amenajata de Patricia Urquiola
Deco
Ceasuri din lemn, pictate manual, fabricate in Romania
Deco
Case mici, cu design de zile mari
There are currently no comments.