News

Vino la Dino Parc Râșnov să vezi cel mai mare dinozaur din lume


Chiar de (ne)ziua mea onomastica (apropo, voi când sărbătoriți Sf. Gheorghe anul acesta? :)) ) am plecat într-un press trip de o zi la Dino Parc Râșnov. Obiectivul? Întâlnirea cu Seismosaurus, cel mai mare dinozaur descoperit până acum în lume.

Dino Parc

Întâlnirea cu un gigant

Curiozitatea era mare și de partea mea, dar mai ales de partea Teodorei, copilul din dotare, care m-a însoțit în această deplasare. Tot drumul a fost presărat de eterna și fără sfârșit întrebare “Cât mai avem până la Dino Parc?”. Semi-răbdarea și curiozitatea i-au fost răsplătite pe deplin când, în sfârșit, am descins în imensul parc destinat distracției cu și fără dinozauri.

Dino Parc

De o adevărată rafală de blițuri s-a bucurat Seismosaurus, un gigant de 45 de metri lungime, reprodus impecabil. Ne-am pozat cu el și ne-am minunat de spectaculoasa creație din fibră de sticlă, fără îndoială principala atracție a “muzeului” în aer liber Dino Parc. Teodora a răsuflat în sfârșit ușurată că poate face cunoștință cu dinozaurii mult așteptați și ar fi rămas în compania lor mult și bine, dacă vremea ar fi ținut ceva mai mult cu noi.

Extra spațiu destinat dinozaurilor

Revenind la Seismosaurus, pentru a-i face loc în peisaj Dino Parc Râșnov și-a dublat suprafața. Parcul cuprinde astfel mai multe atracții, căci gigantului de 45 de metri lungime i s-au mai alăturat alți dinozauri și mamifere preistorice, care au trăit pe teritoriul României în zona Hațegului. Așa se face că, în prezent, Dino Parc Râșnov are în “portofoliu” un număr
total de 100 de exponate reproduse în mărime naturală și atestate științific.

 

Ce mi-a mai plăcut la Dino Parc?

  • Cinematograful 360° de grade, ce permite vizionarea filmelor tematice într-un nou format interactiv.

Dino Parc

  • Camera senzorială cu sunete de dinozauri și mamifere preistorice, ce mi-a dat câțiva fiori pe șira spinării.
  • Corabia cu un traseu interactiv, o adevărată încântare pentru pitici.

La finalul acestui scurt și intens press-trip am tras linie și am numărat câteva ore de bună-dispoziție și relaxare în aer liber. 🙂

Pentru mai multe informații despre Dino Parc Râșnov, accesează site-ul www.dinoparc.ro. Enjoy! 🙂

News
Descopera mobilierul sic dintr-un loc de poveste: Vila Retro
News
Bucataria viitorului este invizibila
News
Un nou restaurant orientat spre healthy food
There are currently no comments.