News

Catalogul IKEA 2017 te asteapta sa il descoperi


Ziua de 24 august a inceput cum nu se poate mai bine pentru mine: in atmosfera cool a localului Deschis Gastrobar am intalnit colegi dragi si prieteni vechi, cu ocazia lansarii noului catalog IKEA. In cadrul evenimentului s-a pus in discutie sloganul din acest an al catalogului, “Pentru oameni, nu consumatori”, mesaj ce reflecta modul in care au fost create solutiile si produsele IKEA, cu nevoile reale ale celor mai multi oameni in minte. Cele 324 de pagini aduc inspiratie pentru a renunta la presiunea asteptarilor din viata de zi cu zi acasa.

Catalog IKEA 2017 (4)

Catalogul IKEA 2017 vine cu mai multe noutati ca niciodata, cu piese de mobilier inteligente si flexibile, cu solutii de amenajare a spatiilor mici si a camerei copilului si te invata cum sa faci sustenabilitatea sa fie parte din viata ta. In viitor, vom gasi in paginile catalogului si mobilier din hartie, un proiect la care se lucreaza de zor. 🙂

Daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi, ai toate sansele ca pana pe 10 septembrie sa gasesti la usa casei tale catalogul IKEA 2017, pentru ca peste 875.000 de exemplare vor fi distribuite gratuit.

Catalog IKEA 2017 (3)

News
IKEA a deschis un spatiu de relaxare in centru
News
Se pregateste lansarea unui nou magazin kika
News
O colectie dedicata naturii, semnata de Irina Neacsu
There are currently no comments.