Deco

Interior minimalist sau cum arată viața când ai copil mic


Atunci când devii părinte, viața ți se schimbă radical și începi să te orientezi către subiecte care abordează time management-ul. 🙂 Timpul tău liber devine un subiect tabu, iar de curățenie și ordinea din casă nici să nu auzi. Tocmai despre asta este vorba și în amenajarea de față. Abordarea aleasă pentru a depăși mai ușor problema: un interior minimalist, ce îți permite să te relaxezi.

interior minimalist amenajare living

De ce spunem asta? Pentru că amenajarea este construită cu minimum necesar de piese, astfel încât totul să poată fi pus la locul lui cât ai zice ordine. 🙂 Alexia Miulescu, designer de interior la Pur și Simplu, a pornit proiectul de la ideea unui interior minimalist, a unui spațiu aerisit, cu puncte de atracție care să comunice între ele.

“Beneficiarii lucrării sunt o familie cu un copil mic. De aici dorința de a fi cât mai simplu totul, de a crea un interior minimalist. Am urmărit un mix de stiluri, scandinav, modern și minimalist, dar cu accente calde. Acestea au fost date cu ajutorul unei cromatici neutre la nivel general, al anumitor texturi pentru obiectele tapițate și al materialelor naturale”, Alexia Miulescu.

interior minimalist amenajare bucatarie

interior minimalist gresie hexagonala

Ce îmi place tare mult la această lucrare este modul ingenios de îmbinare a gresiei cu faianța la intersecția zonei de zi cu bucătăria. După cum se observă, forma geometrică a gresiei hexagonale a fost repetată și în dreptul plitei și al chiuvetei.

interior minimalist amenajare bucatarie

Un alt punct-cheie al acestui interior minimalist este șemineul cu nișa special creată pentru bușteni. Este o adevărată plăcere în zilele friguroase să îți petreci timpul delectându-te cu jocul flăcărilor și cu trosnetul lemnelor pe foc.

Poate că ați remarcat și tablourile ce animă spațiul. Acesteau au fost realizate de Alexia special pentru această amenajare. Sunt un mix între pictura abstractă și elemente naturale încadrate într-un context și transformate în tablouri.

interior minimalist amenajare living

Pentru tablourile pictate abstract am folosit mai multe materiale, de la vopsea acrilică și bronz până la ipsos și inserții metalice. Pentru tablourile cu elemente naturale am folosit plante natural stabilizate și scoarță de stejar“, Alexia Miulescu.

Îi mulțumim Alexiei pentru că a împărtășit cu noi experiența acestei amenajări și suntem cu ochii pe următoarele ei lucrări. 🙂

interior minimalist camera copilului

Foto: prin Alexia Miulescu

Deco
Bucatarie mica si cocheta, perfecta pentru o casa de vacanta
Deco
Cutii pentru cadou, din turta dulce
Deco
Ceasuri din lemn, pictate manual, fabricate in Romania
There are currently no comments.