Deco

Biserica transformata in casa. Rezultatul este minunat!


De-a lungul timpului, am vazut multe biserici convertite in case, dar cea pe care am ales sa v-o prezint este de departe cea mai spectaculoasa din punctul meu de vedere. Nici nu stiu cu ce sa incep.

biserica-transformata-in-casa

Vitraliile sunt absolut minunate si reprezinta adevarate piese deco, forma ferestrelor ma face sa devin brusc indragostita de geometrie, iar impozantul semineu, placat cu cuart, este o adevarata opera de arta. Acesta are practic doua fete, fiind vizibil si din spatele peretelui pe care a fost amplasat. De intrarea in casa ce sa mai zic, este tot ce mi-a recomandat doctorul. 🙂 Un melanj incantator de stiluri, ce pune perfect in valoare spatiul.

Surpriza vine pe masura ce inaintezi in casa si dai cu ochii de o amenajare moderna, poate contrar asteptarilor multora. Este o amenajare aerisita, simpla, “cuminte” din punct de vedere cromatic.

Ce ar mai fi de spus? Cam atat: “umila” casa are circa 500 mp, 7 dormitoare si 6 bai. De-a dreptul impresionant.

biserica-transformata-in-casa1 biserica-transformata-in-casa2

biserica-transformata-in-casa10

biserica-transformata-in-casa3 biserica-transformata-in-casa4 biserica-transformata-in-casa5 biserica-transformata-in-casa6 biserica-transformata-in-casa7 biserica-transformata-in-casa8 biserica-transformata-in-casa9

Sursa foto: www.details.com

Deco
Mobilier transformabil: etajeră ce devine masă de dining
Deco
Zona de zi inspirata din natura
Deco
Fereastra extensibila, un proiect indraznet
There are currently no comments.