News

Proiectoare smart pentru scoli si companii


Recent, am participat la o conferinta de presa organizata de Epson, care a anuntat lansarea a 28 de proiectoare smart pentru scoli si companii. Mai exact, este vorba de seriile EB-1400, EB-600, EB-1700 si EB-2000, ce ofera imagini la o calitate recunoscuta pentru tehnologia 3LCD si multe functii smart dezvoltate pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile si modul de lucru in colaborare specific mediului de business.

proiectoare smart

Ce imi place in mod deosebit la aceste proiectoare smart sunt multiplele lor posibilitati de interactivitate, astfel ca munca si invatatul devin o reala placere. ­čÖé Mi-a atras atentia in mod deosebit proiectorul EB-2265U, care face parte dintr-o serie de modele potrivite atat pentru business, cat si pentru mediul educational. Acesta ofera imagini de calitate scalabile pana la o dimensiune a ecranului de 300 de inci. Modelele din aceasta serie includ functia de duplicare a ecranului si pot fi conectate in retea cu pana la 50 de PC-uri.

La fel de interesante mi s-au parut si proiectoarele din seria EB-600, destinate mediului educational. Acestea ofera interactivitate si o conectivitate avansata pentru salile de curs, unde este nevoie de o imagine de calitate pentru captarea atentiei celor prezenti. Aceste proiectoare smart pentru distante ultra-scurte utilizeaza cea mai noua tehnologie si permit partajarea continutului prin modalitati multiple de interactivitate. Interesant este ca tehnologia tactila si cele doua creioane interactive le permit elevilor/studentilor sa participe la curs prin scriere sau trasare directa pe imaginile proiectate, fara a fi necesare dispozitive mobile sau PC-uri.

Daca vrei informatii si despre alte proiectoare smart (si nu numai) Epson, site-ul companiei iti sta la dispozitie. proiectoare smart epson

News
Doneaz─â hainele pe care nu le mai por╚Ťi printr-o campanie umanitar─â inedit─â!
News
Cazinoul din Constanta, readus la viata cu 1,5 tone de sclipici multicolor
News
Ne amenajăm casa și economisim
There are currently no comments.