Lumea copiilor

Decoratiuni si mobilier din crengi si busteni pentru camera copilului


Nimic nu se arunca, totul se transforma! Urmand acest slogan, ce ar fi sa transformam o banala creanga sau un simplu bustean intr-o originala piesa decorativa sau de mobilier pentru camera copilului?

decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-1

Ii putem lasa chiar pe cei mici sa isi puna imaginatia la incercare si sa fie designeri de obiect pentru o zi, obiecte pe care le pot personaliza dupa bunul plac. 🙂 Aceasta inedita modalitate de decorare sau mobilare este cu atat mai potrivita daca vreti sa adaugati un aer rustic amenajarii.

Gasiti mai jos cateva idei de amenajare cu crengi si busteni, din care sa va inspirati. Unele sunt mai usor de pus in practica, altele necesita ceva mai multa munca, dar un lucru este cert: camera copilului va puncta la capitolul naturalete si originalitate.

decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-2 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-3 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-4 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-5 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-6 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-7 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-8 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-9 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-10 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-12 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-13 decoratiuni-din-crengi-pentru-camera-copilului-14 decoratiuni-si-mobilier-din-crengi-pentru-camera-copilului-11

Foto: www.petitandsmall.com

Lumea copiilor
Baie cu aer retro pentru copii
Lumea copiilor
Lavoar-vedeta pentru bai de pitici
Lumea copiilor
Camera a doi frati, amenajata practic si modern
There are currently no comments.