Deco

18 solutii de depozitare pentru spatii mici


Nu multi dintre noi avem privilegiul de a locui intr-o casa mare, unde sa nu existe vesnica problema a spatiului de depozitare. Daca va regasiti in aceasta situatie si nu stiti cum sa decongestionati locuinta de micile obiecte ce ocupa pardoseala sau zona de lucru, urmati pe cat posibil doua sfaturi: folositi la maximum spatiul pe verticala (corpurile de mobilier inalte si zvelte, prevazute cu polite sunt o idee excelenta) si profitati de orice coltisor ramas liber.

solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-1

Acesta poate fi locul ideal pentru amplasarea unor polite, de exemplu. Accesoriile inteligente, organizatoarele pentru diverse obiecte, cosurile, borcanele si mobilierul multifunctional sunt, de asemenea, must have-uri in acest context. Cu ajutorul lor, casa va avea un aspect mai ordonat ca oricand.

Va las mai jos 18 solutii de depozitare pentru spatii mici, care sper sa va ofere inspiratia pe care o cautati.

solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-2

solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-3 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-4 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-5 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici solutii-de-depozitare-pentru-bucatarii-mici solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-2 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-4 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-6 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-7 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-8 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-9 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-10 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-11

solutii-depozitare-spatii-mici-12 solutii-depozitare-spatii-mici-14 solutii-depozitare-spatii-mici-15

Foto: www.bhg.com

 

Deco
Sneak peak: proiectul Rock & Roll sau cum va arata casa unei cunoscute soliste de la noi
Deco
Cum poti realiza mobilier si accesorii din paleti
Deco
Ceasuri din lemn, pictate manual, fabricate in Romania
There are currently no comments.