Deco

18 solutii de depozitare pentru spatii mici


Nu multi dintre noi avem privilegiul de a locui intr-o casa mare, unde sa nu existe vesnica problema a spatiului de depozitare. Daca va regasiti in aceasta situatie si nu stiti cum sa decongestionati locuinta de micile obiecte ce ocupa pardoseala sau zona de lucru, urmati pe cat posibil doua sfaturi: folositi la maximum spatiul pe verticala (corpurile de mobilier inalte si zvelte, prevazute cu polite sunt o idee excelenta) si profitati de orice coltisor ramas liber.

solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-1

Acesta poate fi locul ideal pentru amplasarea unor polite, de exemplu. Accesoriile inteligente, organizatoarele pentru diverse obiecte, cosurile, borcanele si mobilierul multifunctional sunt, de asemenea, must have-uri in acest context. Cu ajutorul lor, casa va avea un aspect mai ordonat ca oricand.

Va las mai jos 18 solutii de depozitare pentru spatii mici, care sper sa va ofere inspiratia pe care o cautati.

solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-2

solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-3 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-4 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici-5 solutii-de-depozitare-pentru-bai-mici solutii-de-depozitare-pentru-bucatarii-mici solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-2 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-4 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-6 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-7 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-8 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-9 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-10 solutii-de-depozitare-pentru-spatii-mici-11

solutii-depozitare-spatii-mici-12 solutii-depozitare-spatii-mici-14 solutii-depozitare-spatii-mici-15

Foto: www.bhg.com

 

Deco
Curte interioara cu design excentric
Deco
Cum poti avea living, dormitor, bucatarie si birou in 25 mp?
Deco
Masute de cafea unicat, inspirate de mare
There are currently no comments.