Lumea copiilor

Bun Van – un pat-autobuz spectaculos, in editie limitata


Sunteti gata de o inedita calatorie in minunata lume a copilariei? Haideti, Bun Van va asteapta cu usile larg deschise si promite sa va impresioneze cum stie el mai bine. Nu cu cai putere, ci cu un design de exceptie, ce il face unul dintre cele mai spectaculoase paturi pentru copii pe care le-am vazut vreodata.

pat autobuz Circu

Daca v-am starnit curiozitatea, va spun ca aceasta inedita piesa de mobilier, editie limitata, este realizata din fibra de sticla la exterior si furnir de palisandru la interior. Pe langa pat, mai vine echipata cu spatii de depozitare, televizor, birou, un minibar si o canapea. Cu alte cuvinte, poate fi considerata un dormitor in sine.

Pretul, ei bine pretul este pe masura spectaculozitii produsului: 39.000 euro. Daca va doriti Bun Van cu orice pret 🙂 , contactati firma Circu.

autobuz-pat circu 2 autobuz-pat circu 3 autobuz-pat circu 4 autobuz-pat circu 5 autobuz-pat circu 6 autobuz-pat circu 7 autobuz-pat circu 8 autobuz-pat circu 9 autobuz-pat circu 10 autobuz-pat circu 11 autobuz-pat circu 12

 

Lumea copiilor
Textile ce ii provoaca pe cei mici la joaca
Lumea copiilor
Baie cu aer retro pentru copii
Lumea copiilor
Patut de lux pentru bebelusi
There are currently no comments.