Deco

Penthouse de lux, pe 3 niveluri, situat intr-un turn cu ceas istoric


Toata povestea se intampla in Brooklyn, in dinamicul cartier DUMBO (acronim pentru Down Under the Manhattan Bridge Overpass – Sub Pasarela Podului Manhattan). Aici, in vechiul turn cu ceas al orasului, ce dateaza din 1915, se afla un minunat penthouse de circa 633 mp, ce vine la pachet cu o panorama de vis, la 360 grade, asupra orasului. Astfel, din cele 11 camere sau de pe terasa situata pe acoperis pot fi admirate celebrul Brooklyn Bridge, Manhattan-ul, Statuia Libertatii, Empire State Building sau podul Verrazano.

penthouse-pe-3-nivele-1

Un lift faciliteaza accesul de la un etaj la altul, pentru a ajunge la timp cand iti cere copilul ajutorul la teme. 🙂 Pentru a va face o idee si mai clara asupra dimensiunilor impresionante ale penthouse-ului, va mai spun ca tavanul porneste de la 5 metri si ajunge in cel mai inalt punct al lui la 15 metri. Lasand la o parte toate aceste detalii, elementele crème de la crème ale locuintei sunt, fara strop de indoiala, cele 4 ferestre rotunde, cu diametrul de 4 metri fiecare, ce incorporeaza la exterior 4 ceasuri masive din sticla. Acestea pot fi considerate adevarate piese decorative, ce dau farmec si un strop de pitoresc amenajarii.

Pentru ca am adus vorba de amenajare, stilul clasic si cel modern isi impart suprematia, dar isi pastreaza discretia si nu creeaza un puternic impact vizual. 🙂 Mobilierul, finisajele si dotarile ies insa in evidenta din perspectiva calitatii si a brandurilor carora le apartin. Sa va dau cateva exemple. Bucataria exceleaza la capitolul echipari, fiind prevazuta cu electrocasnice ultra-premium, marca Gaggenau (nu o cautati in Romania, pentru ca nu exista momentan) si Sub-Zero. Mobilarea ei s-a realizat cu piese ale brandului Canova, iar frontul de lucru este placat cu Pietra Cardosa (o roca metaforica formata din mai multe straturi de minerale). Ar mai fi de spus ca in cele 3 bai ai onoarea sa calci pe piatra naturala incalzita, un adevarat rafat pentru picioare 🙂 , si ca vorbim de o casa inteligenta ce functioneaza pe baza tehnologiei Crestron. Astfel, totul este automatizat, de la echipamentele audio – video, la sistemul de iluminat, incalzire si aer conditionat.

In caz ca v-ati indragostit iremediabil de acest penthouse pe 3 niveluri, mai trebuie sa stiti ca poate fi al vostru cu o conditie: sa aveti in cont 18 milioane dolari, caci este de vanzare prin agentia imobiliara Corcoran Group.

penthouse-pe-3-nivele-2 penthouse-pe-3-nivele-3 penthouse-pe-3-nivele-5 penthouse-pe-3-nivele-6 penthouse-pe-3-nivele-7

penthouse-pe-3-nivele-11

penthouse-pe-3-nivele-8 penthouse-pe-3-nivele-9 penthouse-pe-3-nivele-10 penthouse-pe-3-nivele-12 penthouse-pe-3-nivele-13 penthouse-pe-3-nivele-14 penthouse-pe-3-nivele

Sursa foto: Corcoran Group si www.twistedsifter.com

Deco
In Japonia: gradinita creata in jurul unui copac legendar
Deco
Decor de Craciun in alb si auriu
Deco
Află tendințele în design interior dictate de Salone del Mobile Milano 2018
There are currently no comments.