Deco

Zic sa aducem natura in casa


Sincer sa va spun, nu ma dau prea tare in vant dupa amenajarile foarte moderne, din diverse considerente personale. Imi plac, in schimb, suprafetele mari vitrate, iar pentru ele cred ca as putea face totusi un compromis daca mi-ar spune cineva ca de maine sunt proprietara unui apartament cu o bucatarie ca cea din imagine (nu sunt prea pretentioasa, nu? ­čÖé ).

IM003957_L_20151020_115520

Ma gandesc serios ca livingul viitoarei mele case sa aiba o suprafata generoasa din sticla, dar inca mai studiez problema din perspectiva intimitatii spatiului si a pierderilor de caldura pe care le implica o astfel de solutie arhitecturala daca nu este aplicata cu simt de raspundere.

Daca ajung la concluzia ca nu se poate si nu se poate din diverse motive, atunci vreau ca macar in bucatarie sa ma bucur de frumusetea naturii printr-un geam pozitionat de-a lungul frontului de lucru. Bine, nu stiu cat m-ar ajuta pe mine pentru cele trei feluri de mancare pe care le gatesc, dar pe Adi s-ar putea sa-l inspire. ­čÖé

Una peste alta, avantajele unei suprafete mari vitrate sunt evidente: lumina naturala din belsug si privilegiul de a lua parte la spectacolul naturii in orice moment al zilei.

Sursa foto: www.graff-faucets.com

Deco
Apartament la etajul 13, cu o perspectiv─â de vis asupra Bucurestiului
Deco
Masute de cafea unicat, inspirate de mare
Deco
Cum arata casa unui designer de interior
There are currently no comments.