Deco

Cum il astepti pe Mos Craciun cand ai copil mic?


Acum ceva timp vorbeam cu Adi despre ce cadouri sa puna Mosul sub brad, ca doar un Craciun fara cadouri e ca iarna fara zapada. Toate bune si frumoase, toata lumea impacata pana aici. Urmatorul subiect pe ordine de zi este cumpararea bradului. Dar stai, ce avem noi in carucior? (ma rog, in carucior, pe mobila, sub mobila, in lada de pat, in sertarul cu oale, in masina de spalat, oriunde te astepti mai putin) Da, ati ghicit, o zvarluga de copila, de un an si putin, in fata careia un pom de Craciun este victima sigura. Asadar, reorientare rapida si joc de glezne scrie pe noi.

craciun-cu-brad-desenat

Acestea fiind datele problemei, nu cred ca va fi atat de rau nici un brad… desenat fie pe tabla, fie pe panza (am vazut aici un tablou foarte simpatic). Sau un sticker sub forma de brad, de ce nu? (am gasit aici si aici doua modele care-mi plac tare). Petrecem in stil mai minimalist, ca tot se recomanda evitarea exceselor de sarbatori. 🙂 Pana la urma spiritul de sarbatoare poate fi redat printr-o multime de accesorii si decoratiuni tematice (gasiti aici cateva idei pline de farmec).

Pentru ca mirosul de cetina sa nu lipseasca totusi, cateva crengute de brad (pe care le poti chiar impodobi) amplasate strategic intr-o vaza sau o coronita cred ca isi vor face bine treaba si il vor convinge pe Mos sa lase cadourile mult dorite. Este clar ca de bune intentii nu am dus lipsa.

Surse foto: www.outletdesign.rowww.sortrature.com, www.aliexpress.com

craciun-cu-brad-desenat

brad-desenat

brad-tablou

brad-sticker

brad-sticker-perete

Deco
Scurtă poveste despre o amenajare în timp record
Deco
Un loc de basm langa Sibiu: Castelul de Lut Valea Zanelor
Deco
Amenajare artistica: jumatate graffiti, jumatate minimalist. Rezultatul este WOW!
There are currently no comments.