Deco

Pentru iubitorii de adrenalina: cazare in capsule suspendate de stanca


Toata nebunia aventura se intampla in Anzii Peruani, in apropierea orasului Cusco. Aici gasim 3 capsule transparente, agatate de o stanca la peste 120 m de pamant, ce formeaza un minicomplex de cazare denumit sugestiv Skylodge.

cazare-in-capsule-transparente Peru Skylodge
Capsulele vin la pachet cu o mirifica panorama asupra Vaii Sacre, celebra pentru peisajele ce iti taie rasuflarea, dar este evident ca dragostea pentru natura trebuie secondata de o atractie fatala pentru senzatii tari pentru a a alege aceste unitati de cazare. 🙂 Asta cu atat mai mult cu cat insusi drumul pana la capsulele cu pricina este o adevarata aventura, caci ai de ales intre varianta parcurgerii unui traseu vertical de 400 m pe o scara metalica montata in stanca sau deplasarea pe calea aerului, cu ajutorul unor cabluri de alpinism.
Daca nu v-am pierdut pe traseu 🙂 , va mai spun ca ineditele capsule sunt realizate din policarbonat si aluminiu, masoara circa 18 mp si pot gazdui pana la 8 persoane fiecare. Sunt prevazute si cu o platforma in aer liber pe post de balcon, ca doar vorbim de turisti curajosi. 🙂
Pe langa traseul anevoios, pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a te caza in Skylodge este de 300 dolari pentru o noapte, avand incluse 2 mese si transport din orasul Cusco. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul tour-operatorului Natura Vive.

Pe langa albumul foto, va las si un filmulet sugestiv:

capsule-transparente-Peru-Skylodge-1 capsule-transparente-Peru-Skylodge-2 capsule-transparente-Peru-Skylodge-3 capsule-transparente-Peru-Skylodge-4 capsule-transparente-Peru-Skylodge-5 capsule-transparente-Peru-Skylodge-6

Foto: www.designboom.com, www.gizmag.com

Deco
Curte interioara cu design excentric
Deco
Cum poti avea living, dormitor, bucatarie si birou in 25 mp?
Deco
10 case adorabile, ce par desprinse din povesti
There are currently no comments.