Lumea copiilor

Baie cu aer retro pentru copii


Sincera sa fiu, m-am gandit ceva daca sa prezint aceasta baie dedicata celor mici, pentru ca nu ma regasesc intru totul in amenajarea cu aer retro si cu totul altfel as vrea sa arate baia fetitei mele. Cum este o parere pur subiectiva, am decis sa prezint totusi imaginile cu pricina. Nu am dubii, vor starni interes.

Imi place forma obiectelor sanitare si, in mod deosebit, designul ludic al robinetelor, care mai mult ca sigur va incanta orice copil. De asemenea, imi place modelul free standing al cazii, care, recunosc, este o (alta) slabiciune dintr-ale mele. O mare slabiciune care necesita un spatiu pe masura, ce-i drept. Pentru a pune si mai mult in valoare cada, a fost amplasata pe un chenar mozaicat, “decupat” in parchet. Si da, dupa cum probabil stii, poti monta parchet in baie fara teama ca se va deteriora daca alegi un model destinat spatiilor cu umiditate ridicata. Acest tip de parchet (laminat sau din lemn) este special tratat pentru a impiedica infiltrarea apei in straturile inferioare (gasesti aici si aici).

Obiectele sanitare, bateriile si consola din lemn, toate “croite” pe dimensiuni de pici, fac parte din colectia Junior by Park Avenue.

Sursa foto: Park Avenue

3218it-Nest_Linea_bagno_junior_ambiente_

3215it-Nest_consolle_tuscany

3219it-Nest_rubinetti_jr_lavabo

3216it-nest_cup_vasca

3220it-Nest_rubinetti_jr_vasca__1

Lumea copiilor
Casuta din copac, o amenajare creativa
Lumea copiilor
Camera a doi frati, amenajata practic si modern
Lumea copiilor
Locuri de joaca si jucarii creative, din obiecte reciclate
  • megmeg

    Author Reply

    Mie, sincera sa fiu, mi-ar placea si ca adult o astfel de baie! 🙂
    seli