Lumea copiilor

Casuta din copac, o amenajare creativa


Cu cat ma uit mai mult la fotografiile acestei camere, cu atat imi place mai tare. Tema amenajarii, “casuta din copac”, este relativ des intalnita, dar abordarea… pf, abordarea celor de la www.thinkterior.com face toti banii. Este minunata, este creativa, este tot ce si-ar putea dori un copil indragostit (sau nu) de mediul inconjurator.

camera-copil-copac-butaforie

Nici nu stiu la ce se ma uit mai intai: la picturile de pe pereti, la casuta suspendata care gazduieste patul sau la copacul “rasarit” din pardoseala. Bineinteles, acesta este strict un element de decor, o butaforie confectionata dintr-un material usor, cel mai probabil din polistiren. La o simpla cautare pe net am gasit doua site-uri care realizeaza butaforii, asa ca, daca v-am dat idei, puteti accesa www.thecreatives.ro si www.lucianopavone.com pentru mai multe detalii.

Alte elemente ale amenajarii care mi-au atras atentia in mod special au fost “gradina de legume” si, bineinteles, leaganul, o prezenta insolita la interior, dar care se incadreaza atat de bine in acest context. Ingenioase sunt si spatiile de depozitare din platforma creata la nivelul pardoselii, un loc perfect pentru a depozita jucariile celui mic.

Mobilierul din lemn, mocheta si parchetul sustin indeaproape tema amenajarii. O tema pe care o retin si eu pentru camera lui Teo. 🙂

camera-copil-copac-butaforie2 camera-copil-copac-butaforie3 camera-copil-copac-butaforie4

Sursa foto: www.thinkterior.com

Lumea copiilor
Decoratiuni si mobilier din crengi si busteni pentru camera copilului
Lumea copiilor
Camera a doi frati, amenajata practic si modern
Lumea copiilor
Patut de lux pentru bebelusi
There are currently no comments.