Lumea copiilor

O fantezie de mobilier pentru copii


Sa tot fii copil in zilele noastre, cand exista atatea firme de mobilier ce tin pasul cu fanteziile celor mici. Si nu ma refer aici la clasicele paturi-masini de curse sau trenuletul Thomas, ci la modele mult mai elaborate, la care mai ca ar ravni si un adult, daramite un copil. Pai ia sa-i arat eu varului pasionat de astronomie locul de joaca Rocky Rocket, sa vezi cum l-as pune putin pe ganduri… si pe sotia lui in capul meu. 🙂 Aceasta piesa de mobilier a fost creata cu gandul la Buzz Lightyear, personajul fictiv din Toy’s Story. Cu siguranta copiii stiu despre ce vorbesc.

Este realizata din fibra de sticla, la interior este tapitata cu catifea si, surpriza cea mai placuta, este prevazuta cu un kit multimedia, compus din tableta, sistem de sunet si lumini. Rocky Rocket poate fi produsa si pe albastru sau galben, iar pretul ei este pe masura designului: 16.420 euro (nu dati cu pietre 🙂 ). De mentionat ca va fi disponibila la vanzare in Ajun.

rocky-rocket-ambiance-circu-magical-furniture

De patutul Fantasy Air Balloon ce sa mai zic decat ca te transpune practic in minunata carte a lui Jules Verne, Ocolul Pamantului in 80 de zile? Atunci cand micutul creste, aceasta ingenioasa piesa de mobilier poate fi transformata in canapea, asa ca este o investitie pentru un termen mai lung. Fantasy Air Balloon are si spatii de depozitare si poate fi customizata pentru baietei sau fetite. Este realizata din piele, iar momentan se afla in stadiul de prototip.

fantasy-air-balloon-ambiance-circu-magical-furniture

Ambele piese pot fi comandate de pe Circu, sora mai mica a cunoscutului brand Boca do Lobo.

Sursa foto: www.circu.net

Lumea copiilor
Patut de lux pentru bebelusi
Lumea copiilor
Textile ce ii provoaca pe cei mici la joaca
Lumea copiilor
Camera a doi frati, amenajata practic si modern
There are currently no comments.