News

Jo Malone a fost lansat în România


Prima dată am luat contact cu parfumurile Jo Malone în urmă cu vreo 3 săptămâni, în magazinul Obsentum, din Băneasa Shopping City. Am intrat acolo fără a ști ce anume caut. Știam însă că îmi doresc un parfum fresh, de vară, discret și elegant. Și uite așa am fost îndrumată spre standul cu parfumuri Jo Malone. De aici încolo este istorie. 🙂 Pur și simplu m-am pierdut în fascinantul univers Jo Malone, unde esențe diverse, de la Jasmine Sambac & Marigold la Lime Basil & Mandarin, îți încântau simțul olfactiv.

Atelier Iris

A doua oară, am cunoscut fascinantul brand Jo Malone mai în profunzime odată cu participarea la un eveniment special: lansarea oficială a brandului în România. Într-un cadru de vis, Atelier Iris, arome primăvăratice, unice te învăluiau din toate părțile și te invitau să le descoperi secretul. Am aflat că pentru fiecare parfum sunt folosite ingrediente simple, minime, dar de cea mai înaltă calitate, și că parfumurile pot fi personalizate de fiecare în parte, prin combinarea aromelor favorite.

Atelier Floraria Iris

Pe lângă parfumuri, Jo Malone este recunoscut și pentru lumânările sale unice, parfumate, care învăluie casa în arome amețitoare, fresh, dar și pentru produsele de baie și îngrijire, ce pot reprezenta cadoul perfect în multe situații. Jo Malone, o experiență încântătoare.

Jo Malone Romania

News
Un nou restaurant orientat spre healthy food
News
Black Friday la mobilier si accesorii
News
Poluarea aerului din casă, redusă cu ajutorul unei perdele
There are currently no comments.