News

Cu ocazia zilei de 8 martie, Hornbach organizeaza ateliere de arta decorativa si de gradinarit


Nu trece an fara ca Hornbach sa nu celebreze Ziua Femeii. Si in 2016 continua traditia, astfel ca maine, 5 martie, va organiza o serie de ateliere in magazinele sale din toata tara.

Asadar, daca sunteti pasionate de arta decorativa, profitati de ocazie si invatati cum sa transformati o sticla obisnuita intr-o vaza deosebita folosind culori acrilice, iuta, dantela si alte materiale.

Daca, in schimb, aveti o pasiune pentru orhidee si ceva timp liber, 5 martie poate fi ocazia perfecta pentru a afla ce tip de ghiveci trebuie ales, cum si cand se schimba acesta, cum se fac corect udarea si fertilizarea sau care sunt temperaturile de care are nevoie o astfel de planta pentru o dezvoltare armonioasa.

Cele doua ateliere vor dura aproximativ o ora si jumatate, iar participarea este gratuita, cu o inscriere in prealabil la numarul de telefon 0747.020.134 sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro.  Mai multe detalii legate de actiunile Hornbach dedicate Zilei Femeii sunt disponibile aici.

hornbach-ziua-femeii

News
Rulouri exterioare Velux, pentru o casă primitoare pe timpul verii
News
IKEA lansează o colecție de lumânări în colaborare cu un profesionist din domeniul parfumurilor
News
Cătălin Botezatu a lansat o colecție de iarnă exclusiv pentru Kaufland
There are currently no comments.