News

Cu ocazia zilei de 8 martie, Hornbach organizeaza ateliere de arta decorativa si de gradinarit


Nu trece an fara ca Hornbach sa nu celebreze Ziua Femeii. Si in 2016 continua traditia, astfel ca maine, 5 martie, va organiza o serie de ateliere in magazinele sale din toata tara.

Asadar, daca sunteti pasionate de arta decorativa, profitati de ocazie si invatati cum sa transformati o sticla obisnuita intr-o vaza deosebita folosind culori acrilice, iuta, dantela si alte materiale.

Daca, in schimb, aveti o pasiune pentru orhidee si ceva timp liber, 5 martie poate fi ocazia perfecta pentru a afla ce tip de ghiveci trebuie ales, cum si cand se schimba acesta, cum se fac corect udarea si fertilizarea sau care sunt temperaturile de care are nevoie o astfel de planta pentru o dezvoltare armonioasa.

Cele doua ateliere vor dura aproximativ o ora si jumatate, iar participarea este gratuita, cu o inscriere in prealabil la numarul de telefon 0747.020.134 sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro.  Mai multe detalii legate de actiunile Hornbach dedicate Zilei Femeii sunt disponibile aici.

hornbach-ziua-femeii

News
BoConcept, 10 ani de design scandinav in Romania
News
Restaurantul Privo, finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards. Il putem ajuta cu votul nostru sa castige
News
Noi solutii pentru o baie inteligenta
There are currently no comments.