Deco

Corpuri de iluminat cu plante vii


La inceput de primavara, o improspatare a amenajarii este binevenita si cum poti face cel mai bine acest lucru daca nu cu ajutorul plantelor? Lasand la o parte florile pe care, probabil, doamnele le-au primit in numar mare de 1 martie ­čÖé , polonezii de la Lightovo vin cu o propunere inedita, de al carei efect ne vom bucura nu numai in aceasta perioada, ci mult timp de acum inainte.

lighovo-milo1

Astfel, dorind sa ne faca mai sensibili la nevoile plantelor si sa ne aduca mai aproape de natura, acestia au creat Milo, un corp de iluminat care poate gazdui o planta in ghiveci. Cu alte cuvinte, si-au propus sa sarbatoreasca prezenta plantei, punand-o pe un piedestal, de unde sa isi etaleaza cu mandrie gratia si frumusetea. Si uite asa florile noastre pot deveni adevarate vedete (ale amenajarii), aflate in lumina reflectoarelor.

Milo, lustra sau veioza, se gaseste in doua variante de dimensiuni (large – h 63 x diametru 35 cm; small – Milo Baby – h 38 x diametru 25 cm) si functioneaza cu LED-uri, pentru a nu supraincalzi plantele. Fiecare piesa este unicat, deoarece sunt lucrate manual de mesteri locali.

Daca va plac aceste ingenioase corpuri de iluminat, puteti comanda unul, doua sau cat va tine buzunarul (sunt si la reducere acum) de aici.

lightovo_Milo2

lightovo-milo-6

lightovo-milo-7

 

lightovo-milo-baby

lightovo-milo-9

lightovo-milo baby-2

Sursa foto: www.boredpanda.com

Deco
Pardoselile lumii vazute prin obiectivul unui fotograf german
Deco
Peste si vin, un restaurant cu dichis in Braila
Deco
Garsoniera de 30 mp cu functiunile unui apartament de 2 camere
There are currently no comments.