Deco

Corpuri de iluminat cu plante vii


La inceput de primavara, o improspatare a amenajarii este binevenita si cum poti face cel mai bine acest lucru daca nu cu ajutorul plantelor? Lasand la o parte florile pe care, probabil, doamnele le-au primit in numar mare de 1 martie 🙂 , polonezii de la Lightovo vin cu o propunere inedita, de al carei efect ne vom bucura nu numai in aceasta perioada, ci mult timp de acum inainte.

lighovo-milo1

Astfel, dorind sa ne faca mai sensibili la nevoile plantelor si sa ne aduca mai aproape de natura, acestia au creat Milo, un corp de iluminat care poate gazdui o planta in ghiveci. Cu alte cuvinte, si-au propus sa sarbatoreasca prezenta plantei, punand-o pe un piedestal, de unde sa isi etaleaza cu mandrie gratia si frumusetea. Si uite asa florile noastre pot deveni adevarate vedete (ale amenajarii), aflate in lumina reflectoarelor.

Milo, lustra sau veioza, se gaseste in doua variante de dimensiuni (large – h 63 x diametru 35 cm; small – Milo Baby – h 38 x diametru 25 cm) si functioneaza cu LED-uri, pentru a nu supraincalzi plantele. Fiecare piesa este unicat, deoarece sunt lucrate manual de mesteri locali.

Daca va plac aceste ingenioase corpuri de iluminat, puteti comanda unul, doua sau cat va tine buzunarul (sunt si la reducere acum) de aici.

lightovo_Milo2

lightovo-milo-6

lightovo-milo-7

 

lightovo-milo-baby

lightovo-milo-9

lightovo-milo baby-2

Sursa foto: www.boredpanda.com

Deco
Living Coral – cum și unde folosim culoarea anului 2019?
Deco
Vesela si accesorii de inspiratie nordica
Deco
Cum arata casa unui designer de interior
There are currently no comments.