Deco

Copac “rasarit” din pardoseala


In cei 13 ani de presa home deco am vazut multe amenajari care mi-au taiat respiratia, iar cea pe care am ales sa o prezint acum se inscrie, fara doar si poate, in top ten. Mie una mi se pare mi-nu-na-ta! Este un rasfat pentru privire si un balsam pentru suflet. Este cam tot ce mi-as putea dori de la casa visurilor mele.

2860it-Martini_-_SdA_Cucina_laccata_bianca_1-12.20.49

Amenajarea imi inspira liniste si relaxare, caldura si intimitate. Iar elementul ei central, top of the top, acest copac-butaforie in jurul caruia a fost creat un inedit loc de relaxare, m-a lasat pur si simplu fara cuvinte. Iti trebuie curaj, nu gluma, pentru a pune in practica asa idei nebune-nebune-nebune. Si un spatiu cu plafon inalt… 🙂

In concluzie, este o amenajare unde imi place absolut totul: de la cromatica luminoasa, calda la mobilierul clasic, de la suprafetele vitrate la cele placate cu piatra. Eu maine m-as muta aici si as mai iesi afara abia la primavara. 🙂

P.S.: Mobilier similar de bucatarie am vazut la Mobexpert (model Alma, 5.205 lei), hota rustica pe www.sensodays.ro (Franke Country Liverpool, 1.230,23 lei), scaun de dining in alb si negru pe www.kare.ro (model Pepita, 1.075 lei), iar masa de dining la Ikea (model Ingatorp, 1.149 lei).

Sursa foto: Martini Mobili

2860it-Martini_-_SdA_Cucina_laccata_bianca_1 2861it-Martini_-_SdA_Cucina_laccata_bianca_2

 

Deco
Apartament de 48 mp amenajat indraznet
Deco
Un superb penthouse din Brasov, gata de inchiriere
Deco
Case mici, cu design de zile mari
  • RoxRox

    Author Reply

    DAAA! O idee teribil de curajoasa si ingenioasa si tare mi-ar placea sa am asa ceva in casa! Multumesc pt ideile frumoase! M-ai pus rau de tot pe ganduri.