Deco

Cum poti avea un dormitor romantic


Nu stiu altii cum sunt, dar eu cred ca m-as simti bine intr-un dormitor amenajat romantic. Caci da, imi plac paturile cu baldachin (cele aduse in prezent, nu clasicele), tapetul cu flori si culorile pastelate, spre disperarea lui Adi, care sta cu teama in suflet ca imi vine vreo idee nastrusnica sa amenajam asa dormitorul matrimonial al casutei noastre. 🙂

daBoudoir_08

Bine, nu va ganditi acum ca as “imbraca” toti peretii in flori, nici nu este recomandat pentru ca ar incarca vizual spatiul (in special daca nu este foarte mare), dar peretele cu patul tot l-as “ferici” cu niste flori. Sau fluturi, merg la fel de bine. Designers Guild are modele foarte frumoase de tapet cu pattern romantic, iar La Maison si Primera Interiors comercializeaza produsele acestui brand.

Dormitorul din imagine este o sursa numai buna de inspiratie si am zis sa o impart cu voi, ca doar nu oi fi singura romantica de aici. Comoda din lemn, cu linii feminine, este un must-have (gasesti pe www.chicville.ro), iar un cos sau un cufar din rattan va completa in mod ingenios amenajarea.

Sursa foto: Lene Bjerre

 

Deco
Cea mai scumpa casa din America are un pret uluitor: 250 milioane $
Deco
Aeroportul Changi, din Singapore, a fost extins cu un parc tropical
Deco
Casa ecologica pe care un profesor pensionar a construit-o cu doar 800 de lei
There are currently no comments.