Deco

Cele mai haioase si originale corturi


De cand am redescoperit aceste corturi, adica prin iarna, am tot zis sa vi le arat si voua, dar nici ca se putea prilej mai bun ca acest weekend, ce ne ofera dublu motiv de petrecere: Pastele si 1 Mai. Asadar propun sa declaram deschis sezon estival 2016, caci corturile Field Candy abia asteapta sa urce pe drum de munte sau sa se instaleze confortabil la mare pentru cateva zile. Aduc cu ele o doza considerabila de buna dispozitie si promit ca vor deveni instantaneu vedetele campingului. Sa speram insa ca ursii nu sunt mari iubitori de design. 🙂 Dar haideti sa va spun mai multe despre aceste corturi originale, sa vedem ce le face atat de speciale.

cort-haios

In primul rand, trebuie mentionat ca sunt formate din doua piese: cortul propriu-zis, din bumbac, si o husa din poliester, imprimata cu diverse imagini, care mai de care mai hazlii. Atat cortul, cat si invelitoarea sunt rezistente la foc si apa si, in plus, invelitoarea este tratata contra decolorarii provocate de razele UV. Intre cort si husa se creeaza un spatiu de depozitare foarte util.

In al doilea rand, corturile Field Candy sunt mai mari decat modelele pe care le stim deja, masurand la interior 2,56 m (L) x 1,86 m (l) x 1,2 m (h).

In al treilea rand, dupa cum probabil v-ati imaginat, pretul le face foarte speciale, dar pe buna dreptate, zic eu. Pretul modelelor de 2 persoane porneste de la 377 euro, dar partea buna este ca majoritatea dintre ele sunt la reducere acum, asa ca aveti ocazia sa cumparati un cort aparte cu 254,96 euro. Va las mai jos o selectie de modele, cu pretul aferent, in caz ca sunteti interesati de o investitie cu totul speciala.  Ah, sa nu uit: au garantie 2 ani. 🙂

254,96 euro
cort-haios
cort-haios2 cort-haios3
cort-haios-6 cort-haios-7 cort-haios-8 cort-haios-9 cort-haios-10 cort-haios-11 cort-haios-12

339,52 euro

cort-haios4
cort-haios5
cort-haios-13
Deco
10 case exclusiviste de inchiriat pentru un concediu luxos
Deco
10 idei originale pentru impachetarea cadourilor
Deco
Amenajarea unui lobby spectaculos: o poveste 100% românească
There are currently no comments.