Deco

Casa modulara ieftina, inspirata din arhitectura japoneza


Dupa cinci ani de cercetari, arhitectii MIMA au reusit realizarea unui proiect de casa modulara ieftina, ce raspunde stilului de viata actual al societatii moderne. Este o casa usoara, flexibila, premiata cu titlul “Building of the Year 2011” de prestigiosul site de arhitectura Archdaily.

casa-modulara-ieftina

Cu o suprafata de 36 mp, micuta casa cu design simplu si modern este inspirata din arhitectura traditionala japoneza, caracterizata de linii drepte, flexibilitate si confort. Cele patru fatade vitrate sunt o sursa zilnica de optimism, lasand lumina naturala sa inunde interiorul si sa il scalde in stralucire naturala.

Din ce este construita?

Casa este realizata din prefabricate si are structura in cadre inchisa de panouri din sticla pe toate cele patru fatade. La interior exista o subdiviziune modulara, realizata din cadre de lemn de 1,5 pe 3 metri, ce pot fi inlaturate cu usurinta insa, creandu-se un open space. Pe aceste cadre se fixeaza panouri despartitoare, care pot avea culori diferite pe fiecare parte, astfel incat decorul casei sa capete cu usurinta un look nou. Panouri similare pot fi utilizate pentru a acoperi ferestrele, in cazul in care se doreste intimitate sau pentru a te feri de razele soarelui.

Cu ce poate fi echipata si cat costa?

Casa modulara MIMA poate fi livrata cu un interior open space sau echipata cu pereti interiori, usi, spoturi, dulap, baie, boiler si bucatarie. Pretul ei echivaleaza cu cel al unei masini de clasa medie si variaza in functie de tipul casei, de componente si finisaje.

Unde este produsa?

Aceasta casa modulara ieftina creata de MIMA este produsa in Portugalia de Portilame, o companie cu trei decenii de experienta in domeniu si sute de proiecte realizate. Proiectul poate fi personalizat dupa multi factori, fiind greu sa vezi doua case identice.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.mimahousing.com

casa-modulara-ieftina-exterior casa-modulara-ieftina-mima-exterior casa-modulara-ieftina-mima casa-modulara-ieftina-moderna casa-modulara-ieftina-vitrata

casa-modulara-ieftina-cu-bucatarie casa-modulara-ieftina-cu-semineu casa-modulara-ieftina-la-interior casa-modulara-ieftina-schita

Foto: www.mimahousing.com

Deco
Casele subacvatice, o posibila solutie la suprapopularea planetei
Deco
Casa din lemn, proiectata pentru a rezista 500 de ani
Deco
Mici zone de relaxare pentru noi, fetele
There are currently no comments.