Deco

Amenajare ce te conecteaza la farmecul marii


Dupa fiecare vacanta petrecuta pe litoral va ganditi cand sa reveniti cat mai rapid? Este clar ca tot ce va poate prescrie medicul este o cura nesfarsita de aerosoli. ­čÖé Cum este mai greu sa va mutati la mare, poate ca este cazul sa aduceti marea la voi acasa printr-o amenajare adecvata. Sunt multe modalitati de a realiza acest lucru, iar unul dintre ele, si poate cel mai important, este paleta cromatica.

decor marin 1

Va propun sa luam ca exemplu casa lui Cassie Kelley, fondatoarea site-ului Womanista, si a sotului ei, Charles, liderul trupei country Lady Antebellum. Dupa cum se vede, cei doi si-au amenajat zona de zi avand ca punct de pornire combinatia alb-albastru, la care au adaugat alte elemente ce apartin stilului marin: dungi, materiale naturale (lemn, in, bumbac), esente exotice (bambus) si… marea ii cheama la ea ­čÖé , vorba cantecului. Bineinteles, daca vreti si mai multa briza, puteti completa amenajarea cu tablouri si decoratiuni tematice (scoici, cochilii, vaporase etc).

In cazul in care considerati ca un decor 100% marin este prea mult, feel free sa urmati exemplul lui Cassie si Charles, care au realizat un mix marin-retro de mai mare frumusetea. Aer sic, atmosfera primitoare, mult confort. Ce sa-i ceri mai mult unei amenajari? ­čÖé

decor marin

decor marin 3

decor marin 44

decor marin 6

Foto: www.onekingslane.com

 

Deco
Biserica transformata in casa. Rezultatul este minunat!
Deco
Un loc de basm langa Sibiu: Castelul de Lut Valea Zanelor
Deco
Casa cilindrica din sticla, construita in jurul unui copac
There are currently no comments.