News

BoConcept, 10 ani de design scandinav in Romania


Ador amenajarile nordice, asa ca am raspuns cu drag invitatiei BoConcept de a participa la aniversarea celor 10 ani de la lansarea in Romania. Si bine am facut, pentru ca am petrecut o seara frumoasa, in compania unor colegi jurnalisti, designeri, arhitecti si, bineinteles, a unor piese de mobilier si accesorii pe care orice iubitor de design nordic le-ar fi luat acasa. 🙂

boconcept-noua-colectie

Cu ocazia aniversarii, a fost lansata noua colectie BoConcept, ce cuprinde mobilier al carui design celebreaza frumusetea simplitatii. Totodata, au fost prezentate doua trenduri introduse de producatorul danez. Primul dintre ele este Metropolitan moods si se axeaza pe un sofisticat stil urban, culori opulente, accente metalice si materiale elegante.

boconcept-mobilier-scandinav

Al doilea se numeste Northern Light si este concentrat pe linii simple, mult confort, culori luminoase si texturi naturale. Ambele imi plac, n-am ce zice.

boconcept-mobilier-nordic

Indrumata de echipa BoConcept, am vizitat si etajul showroom-ului, unde am descoperit alte tentatii scandinave, de data aceasta sub umbrela SDH. SDH, adica Scandinavian Design House, este un concept multibrand dedicat amenajarii si decorarii complete a casei, in cel mai pur stil nordic. Va spun, piesele pe care le-am vazut acolo sunt absolut incantatoare si, partea cea mai interesanta, au un pret accesibil. Mie mi-au cazut cu tronc doua mese. Una dintre ele se numeste Essence, este lucrata manual din lemn de ulm si are un blat exact asa cum mi-a recomandat doctorul: cu imperfectiuni atat de perfecte. 🙂

boconcept-masa-din-lemn

boconcept-masa-din-lemn-detaliu

A doua masa apartine brandului Vox si este foarte practica, avand multe sertare, unde poti pastra la indemana tacamuri, servetele etc. In plus, este foarte sic, caci ii poti asorta niste jambiere cool, pe care le gasesti intr-o gama larga de culori.

boconcept-masa-vox

Daca iubiti stilul scandinav, va recomand cu caldura o vizita la BoConcept (Sos. Bucuresti-Ploiesti 44C, in cadrul Galeriilor Comerciale Mobexpert Baneasa), caci aveti ce vedea.

News
De acum, poți comanda online gresie și faianță Cesarom
News
Descopera mobilierul sic dintr-un loc de poveste: Vila Retro
News
Vino la Dino Parc Râșnov să vezi cel mai mare dinozaur din lume
There are currently no comments.