Deco

Amenajare pastelata, ce iti aduce vara in casa


Relaxare, optimism, bucurie de a trai. Daca va suna bine acest “pachet emotional” si doriti sa il regasiti in amenajarea interioara, este musai sa va placa culorile pastelate, caci ele detin secretul succesului, daca e sa ne ghidam dupa imaginea de mai jos.

amenajare pastelata

Lumina naturala contribuie la amplificarea starii de bine, iar imprimeul tropical al tapetului si bulinele servetelor inveselesc si mai mult atmosfera. Care atmosfera te tine permanent conectat la briza marii, de mai ca-ti vine sa stai numai cu ochii dupa oferte last-minute pentru destinatii insorite. 🙂

Aceasta amenajare moderna cu accente retro (vezi tablourile si servetele cu buline) este o buna sursa de inspiratie si pentru aceia dintre voi care doresc o zona de luat masa putin altfel, caci bancuta in locul scaunelor este o alegere originala si indrazneata. Iar daca vreti sa scoateti diningul si mai mult in evidenta, trei-patru corpuri de iluminat amplasate deasupra mesei isi vor face treaba nesperat de bine.

Fara indoiala, acest stil de amenajare pastelata, dulce ca o fondanta 🙂 se potriveste persoanelor tinere si foarte tinere, dar si celor care poarta tineretea in suflet. Daca va regasiti in vreuna din aceasta categorie si vreti un decor similar, mergeti la Hornbach, unde veti gasi vopsele, covoare, perdele si alte accesorii ce urmeaza aceasta linie, iar pentru mobilier magazinul Intro Design va sta la dispozitie.

Sursa foto: Hornbach

Deco
Apartament de 48 mp amenajat indraznet
Deco
Cadouri de Crăciun – idei pentru mici și mari
Deco
Curte interioara cu design excentric
There are currently no comments.