Deco

Ursa Mica: primul camping de lux din Romania


Daca vara asta v-ati propus sa bifati experimente inedite, atunci Ursa Mica Glamping Resort trebuie inclus musai in planul vostru de vacanta. Vorbim despre primul camping de lux din Romania, ce iti ofera reteta deconectarii perfecte in mijlocul naturii, fara a renunta insa la confortul urban.

ursa mica

De ce spun asta? Ursa Mica Glamping Resort este situat la poalele Fagarasilor, in apropiere de lacul Vidraru, si  dispune de 12 corturi cu cate 4 paturi fiecare, dusumea din lemn si incalzire. Sa tot stai la cort in asemenea conditii, asa-i? 🙂 Mai mult decat atat, turistii au acces la ciubere cu apa calda, sauna finlandeza, biciclete pentru mountain biking si au la dispozitie un ghid pentru activitati montane cu grupul.

Cat costa?

Pentru aceasta experienta unica, trebuie sa scoateti din buzunar 250 lei de persoana pe zi. Pentru copii se percep tarife separate, astfel: 140 lei/copil intre 6 si 14 ani, 100 lei/copil intre 3 si 6 ani. Copiii pana in 3 ani au acces gratuit. In pret sunt incluse 3 mese (fara bauturile de la bar) in restaurantul propriu, precum si acces la toate facilitatile resortului, de care aminteam mai sus.

De retinut ca in weekend se inchiriaza un minimum de 2 nopti.

Cum ajungeti?

Reprezentantii campingului va propun urmatoarea ruta cu masina, din Bucuresti: A1 – Campulung Muscel – Domnesti – Nucsoara – sat Slatina. Practic, aveti de parcurs un drum de 180 km, astfel ca in aprox 2,5 ore sunteti la destinatie.

Daca nu aveti un mijloc de transport propriu, exista doua variante: inchirierea unui microbuz pus la dispozitie de Ursa Mica (pentru grupuri de turisti) sau luati autobuzele care merg de la Pitesti, Curtea de Arges, Campulung Muscel pana in Nucsoara, de unde va preiau reprezentantii campingului.

Vacanta placuta! 🙂

ursa mica 1 ursa mica 2 ursa mica 4 ursa mica 5 ursa mica 6 ursa mica 7
Deco
Cum poti realiza mobilier si accesorii din paleti
Deco
Târg de cadouri home&deco
Deco
Mici zone de relaxare pentru noi, fetele