Deco

Un apartament cu look nordic in Capitala


Date fiind gradele de afara, nici nu puteam prezenta un apartament mai potrivit decat unul inspirat de tinuturile scandinave. Vorbim de o amenajare degajata, simpla, spre minimalista, asa cum ne-au obisnuit amenajarile nordice, “presarata” cu elemente industriale. Dar haideti sa intram mai in detaliu.

apartament cu look nordic

Amenajarea acestui apartament cu look nordic, de 80 mp, este semnata de arhitectii Outbox Studio, care au intampinat urmatoarea provocare: crearea unui loc de luat masa in zona de zi, un spatiu ce nu masoara mai mult de 28 mp si care trebuia sa fie aerisit. Nu de alta, dar proprietarii au un copil, care are nevoie de (ceva mai multa) libertatea de miscare. 🙂 Cine are copil stie. Solutia gasita de arhitecti a fost inchiderea balconului si amenajarea in zona astfel creata a diningului mult dorit.

In rest, totul a decurs fara mari batai de cap, iar amenajarea rezultata este una practica, degajata si placuta. Nu duce lipsa nici de elemente inedite, cum este cazul corpului de mobilier pozitionat la picioarele patului, al carui rol este de a delimita zona patului de restul camerei, de expunere a obiectelor decorative, dar si de amplasare a televizorului. Per total, amenajarea a costat 15.000 euro, iar mare parte a mobilierului si accesoriilor au fost cumparate de la IKEA, Divanissimi, Mobexpert si de pe site-ul www.vivre.ro.

apartament cu look nordic living

apartament cu look nordic dining

apartament cu look nordic bucatarie

apartament cu look nordic loc de luat masa accente industriale

apartament cu look nordic si accente industriale dormitor

apartament cu look nordic dormitor

apartament cu look nordic dormitor 2

apartament cu look nordic baie accente industriale

Foto: Mihai Potorac – Fotografika Studio

Deco
Solutii practice de amenajare pentru o baie mica
Deco
Amenajeaza camera copilului ca in povesti
Deco
Cutii pentru cadou, din turta dulce
There are currently no comments.