Deco

Primul hotel plutitor din Romania se pregateste de inaugurare


Dupa vacanta in primul camping de lux din tara cu care va ispiteam aici, a venit randul unei alte propuneri inedite, de data aceasta pe Clisura Dunarii. Aici, cat de curand, veti avea ocazia sa va cazati in primul hotel plutitor din Romania, ce pune pe harta turismului localitatea Berzasca, din judetul Caras-Severin.

Bungalourile, suspendate deasupra Dunarii, sunt construite la o distanta de 30 de metri fata de mal si dispun de cate un dormitor, o sufragerie, o baie si o terasa de 15 mp, cu vedere spre granita sarbeasca. In total sunt prevazute 30 de casute pe apa, legate intre ele prin pontoane, dar in momentul de fata sunt gata doar 15. Anul viitor va fi construit si un restaurant.

Valoarea proiectului, intitulat Dreptul la Dunare, este de 600.000 euro, 200.000 euro provenind din fonduri europene. O noapte de cazare aici va costa 250 lei.

Nu ne ramane decat sa ii multumim lui Sorin Liubimirescu, omul de afaceri resitean care a avut aceasta idee inedita pentru Romania, caci datorita lui avem ocazia sa simtim o briza subtila de Maldive sau Bora Bora pe taramuri mioritice. 🙂

hotel plutitor berzasca

hotel plutitor berzasca 2

Foto: www.stireazilei.com si www.romaniaregional.ro

Deco
Decor pentru melomani
Deco
Ce culori folosim in dormitor? 20 de scheme cromatice pline de farmec
Deco
Vila Boucquillon, cea mai buna lucrare de arhitectura din lume
There are currently no comments.