Deco

In vizita la Barack si Michelle Obama


Astazi este o zi mare: imbracati-va la tol festiv si haideti cu mine intr-o vizita virtuala la Barack si Michelle Obama. Nu, nu vom merge la Casa Alba, ci la viitoarea lor resedinta din Washington, mai exact din cartierul istoric Kalorama. Este o casa de la 1928, pe care familia o va inchiria incepand cu ianuarie 2017, contra unei chirii lunare ce poate ajunge la 22.000 dolari, dupa cum estimeaza agentia imobiliara Zillow.

casa-lui-Barack-Obama

Casa, cu o suprafata de 760 mp, are o zona de zi generoasa, un birou, 2 bucatarii, 9 dormitoare si 8 bai, mai mult decat suficiente pentru a gazdui cei 5 membri ai familiei prezidentiale: celebrii soti Barack si Michelle, impreuna cu fiicele Sasha si Malia si cu mama primei doamne a tarii. Amenajarea interioara este in note clasice, eleganta fiind la ea acasa.

Analistii de securitate preconizeaza ca resedinta ar putea fi updatata cu ferestre si usi antiglont in momentul in care familia Obama se va muta aici, dar si ca gradina ar putea fi amenajata suplimentar, cu vegetatie abundenta, care sa tina la distanta ochii curiosilor de celebra resedinta. Toate acestea pe langa paza de rigoare din partea agentilor de la serviciile secrete. Si uite asa cartierul Kalorama va deveni unul dintre cele sigure din America. 🙂

casa-lui-Barack-Obama-2 casa-lui-Barack-Obama-3 casa-lui-Barack-Obama-4 familia-Obama-2 familia-Obama

Foto: www.celebrityhomes.eu

Deco
Mici zone de relaxare pentru noi, fetele
Deco
Solutii practice de amenajare pentru o baie mica
Deco
Pe aripile vantului: super yacht eco-friendly, cu… un copac la bord
There are currently no comments.