Deco

10 case exclusiviste de inchiriat pentru un concediu luxos


Haideti sa ne verificam conturile, sa vedem cand ne intra urmatoarele incasari si sa stabilim pe care din urmatoarele case ne-ar placea sa le inchiriem pentru un concediu de vis. Sau haideti doar sa ne clatim ochii, daca verificarile sunt inutile, caci ne dau cu minus. Si nu pentru ca stam prost cu matematica. 🙂

1. Chateau de St Tropez (St. Tropez, Franta) – pret de 25.000 euro/saptamana

Construit in stil Belle Époque, acesta este inconjurat de 3.750 mp de vegetatie.

Capacitatea sa este de 4 dormitoare. Exista si o casa de oaspeti, care beneficiaza, de asemenea, de 4 dormitoare, toate cu terase private. Printre facilitati se numara si o piscina exterioara.

Chateau-St-Tropez

chateau-st-tropez15

2. Casa Tres Soles (Punta Mita, Mexic) – pret intre 8.500 si 20.000 dolari/noapte

Casa poarta amprenta renumitilor arhitecti Juan Collignon, Manolo Mestre si Karen Collignon si este situata deasupra unei stanci, beneficiind astfel de o panorama spectaculoasa asupra Oceanului Pacific.

Are 9 dormitoare, infinity pool, teren de tenis. Exista posiblitate si de cazare suplimentara pentru pilotul avionului privat, in cazul in care aveti unul. 🙂

Casa Tre Soles Casa tres soles

3. Leobo Private Reserve (Africa de Sud) – pret de la 4.500 dolari/noapte

Poarta semnatura arhitectilor Silvio Rech si Lesley Carstens si este situata in Muntii Waterberg.

Are 4 dormitoare, observator cu telescop si jacuzzi pe acoperis.

leobo-private-reserve leobo-private-reserve1

4. Kata Rocks (Phuket, Thailanda) – pretul difera in functie de perioada (va puteti orienta completand formularul de rezervari disponibil pe site)

Kata Rocks face parte dintr-un lant de resorturi de 6 stele si cuprinde 34 de “Sky Villas”, ce au de la 1 pana la 4 dormitoare, fiecare vila cu piscina privata. Livingurile sunt dotate cu aparatura premium, iar bucataria este una smart.

kata-rocks Kata-Rocks-inside

5. Jagged Edge (Noua Zeelanda) – pret de la 10.000 dolari/noapte, minimum 5 nopti

Amplasata deasupra lacului Wakatipu si inconjurata de munti, Jagged Edge este situata la 10 minute cu masina de Queenstown.

Are 6 dormitoare, fiecare cu vedere la lac si baie proprie. Exista posibilitatea de cazare si in casa de oaspeti, situata in imediata apropiere, incapatoare pentru 10 persoane. Facilitati: camera media, piscina exterioara incalzita, pian.

jagged-edge jagged-edge1

6. Chalet Zermatt Peak (Elvetia) – pret de la 55.000 franci elvetieni/saptamana

Castigatoare a titlului The Best Ski Chalet din Elvetia in 2013, la aceasta cabana se ajunge printr-un tunel din piatra. Oaspetii ajung in zona de zi, formata din living si dining, cu ajutorul unui lift. Zona de zi ofera o panorama la 180 grade asupra muntilor Zermatt si Matterhorn.

Cabana are 5 dormitoare, o camera pe acoperis cu lumini ambientale, sistem de sunet TV digital surround, incalzitoare de incaltaminte si o crama in care se gaseste o colectie de vinuri fine si sampanie.

chalet-zermatt-peak chalet-zermatt-peak1

7. La Corniche (Sydney, Australia) – pret intre 2.200 si 8.200 dolari/noapte

Acest apartament, ce ofera o priveliste de vis asupra portului Sydney, ocupa un intreg etaj si are acces privat la lift. Este deservit de 3 dormitoare si 4 terase.

la corniche sidney la corniche1

8. AQUA (Whitsundays, Australia) – pret de la 18.000 dolari/noapte

Este situata pe o peninsula privata, retrasa, ce are propria plaja, port si heliport. Dispune de o infinity pool de 40 m, care este una dintre cele mai mari piscine private din Australia.

Proprietatea este compusa din resedinta principala, un pavilion Teppanyaki si o casa de oaspeti. Resedinta principala dispune de 3 livinguri, 5 dormitoare si un cinema.

Aqua-Whitsundays Aqua-Whitsundays1

9. Villa Praslin (Seychelles) – pret intre 4.500 si 5.500 euro/noapte

Finalizata in 2014, aceasta vila cu 5 dormitoare are piscina privata, crama, barca cu capitan, casa de oaspeti si bucatar privat.

villa-praslin

villa-praslin2

10. Villa Tessillac (Coasta de Azur, Franta) – pret de la 30.000 euro/saptamana

Situata in Rayol-Canadel-sur-Mer, aceasta vila ofera o vedere mirifica asupra luxoasei regiuni franceze.

Are 8 dormitoare (in resedinta principala si casa de oaspeti) si piscina exterioara.

villa-tessillac villa-tessillac2

Articol via www.edition.cnn.com.

Deco
Amenajeaza camera copilului ca in povesti
Deco
Apartament cu două camere, unde integrarea holului în living a fost o provocare
Deco
In vizita la Barack si Michelle Obama
There are currently no comments.