Deco

Vopsea cu efect de tabla de scris


Ca tot a inceput scoala si unii dintre noi au devenit nostalgici, haideti sa rezolvam problema intr-o maniera creativa si sa aducem in propriile case o tabla de scris. 🙂 Modul in care putem face acest lucru este foarte simplu: folosind o vopsea cu efect de tabla de scris.

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-in-living

Amenajare semnata Gavia Concept

Modalitatea de aplicare a acesteia este simpla: cu o pensula lata sau rola de burete. Este important ca in prealabil sa folosesti o amorsa care inchide porii suprafetei pe care urmeaza sa aplici aceasta vopsea cu efect de tabla de scris. Si nu ma refer aici doar la pereti, ci si la suprafete din lemn, MDF, sticla, metal, carton sau ceramica.

Care este utilitatea acestui tip de vopsea cu efect de tabla de scris? Pai, usa frigiderului poate deveni un excelent reminder de cumparaturi, peretii din camera celor mici pot fi suportul perfect pentru etalarea talentului intr-ale desenului, iar peretii livingului pot fi personalizati intr-un mod cat se poate de creativ. Curatarea acestei vopsele se face cu usurinta, cu un burete sau o carpa umeda.

Unde o gasesti si cat costa? Pe langa magazinele de bricolaj, gen Hornbach si Mr. Bricolage, mai poate fi cumparata online, de pe www.decoratiunicreative.ro. 100 ml costa 12 lei (putere de acoperire 0,5 mp), iar 230 ml costa 22,50 lei (putere de acoperire 1 mp). O mai gasesti si pe www.mustash.ro, la preturi cuprinse intre 6 lei/30 ml (putere de acoperire 0,8 mp) si 42 lei/500 ml (putere de acoperire 11 mp).

Ar mai fi de spus ca aceasta vopsea cu efect de tabla de scris este disponibila intr-o gama larga de culori, astfel ca poate fi asortata cu usurinta oricarui decor. Las mai jos si un tutorial cu vopseaua de la Mustash, poate te ajuta. Succes la vopsit si scris! 🙂

Bucatarie

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-in-bucatarie

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-pe-frigider vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-pe-usa

Foto: www.marthastewart.com si www.marchicucine.it

Dormitor si living

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-in-dormitor

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-pe-perete-in-living

Foto: www.decoist.com

Birou

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-in-birou vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-pe-sticla

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-perete-birou

Foto: www.hometipsforwomen.comwww.diy.com

Camera copilului

vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-colorata vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-in-camera-copilului vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris-pe-dulap

www.woohome.com

Deco
Bei o cafea la cafeneaua Sheida si faci un act caritabil
Deco
10 bai minimaliste de impact
Deco
Banchete moderne pentru bucatarii mici
There are currently no comments.