News

Ansamblu rezidențial cu piscină pe acoperiș


Piața imobiliară este într-o efervescență continuă, iar dezvoltatorii se străduiesc ca proiectele lor să iasă în evidență fie printr-o arhitectură cu totul specială, fie prin facilitățile aparte pe care le oferă. Aici putem încadra cu ușurință și Trastevere, un ansamblu rezidențial cu piscină pe acoperiș.

ansamblu rezidential cu piscina Trastevere

Astfel arată o randare cu Trastevere, un ansamblu rezidențial cu piscină pe acoperiș.

Ca să fiu mai exactă, Trastevere (în curs de finalizare) este în acest moment ansamblul rezidențial cu cea mai mare piscină pe acoperiș din București, cu o întindere de 40 mp. Cum am ajuns să intru în culisele acestuia?

ansamblu rezidențial cu piscină

Living, cu bucătărie deschisă

Era o zi obișnuită de lucru, când primesc un e-mail care suna promițător. Adică așa: INVITAȚIE | Cină în familie, pregătită de 3 antreprenori spanioli. Cina urma să aibă loc într-unul dintre apartamentele din Trastevere. Invitația era ca și acceptată. 🙂

ansamblu rezidențial cu piscină dormitor

Dormitor matrimonial

Ziua cinei a sosit. Ajunsă la destinație, am fost întâmpinată cu foarte multă prietenie de Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa, adică cei trei antreprenorii spanioli care au creat în România Grupul de Construcții Mantor. Aceștia aveau să anunțe cu această ocazie lansarea Homing Properties (www.homingproperties.eu), companie de dezvoltare imobiliară, ce are deja în portofoliu două nume: Trastevere și Triana (pentru aceasta din urmă au fost demarate construcțiile). Spaniolii sunt puși pe fapte mari, după cum aveam să descopăr între o degustare de vinuri spaniole și o delicioasă paella.

ansamblu rezidențial cu piscină dormitor

Dormitor de oaspeți

Revenind la vizita din apartamentul de prezentare al Trastevere, am remarcat un spațiu amenajat cu finisaje de calitate, într-un stil modern, luminos. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost terasa generoasă ce venea în completarea livingului, dincolo de care se desfășoară o cochetă grădină. Practic, te poți conecta cu natura chiar dacă stai la apartament. De vis. 🙂 ( Din păcate, fix cu acestea două nu am poze, pentru că amenajarea nu era finalizată în totalitate.)

ansamblu rezidențial cu piscină

Baia matrimonială

Una peste alta, pot spune că am petrecut o seară destinsă, agreabilă, într-un cadru modern, care invită la relaxare. Apartamentul are 4 camere, o suprafață utilă de 93 mp, o terasă de 14 mp, o grădină de 42 mp și costă 300.000 euro+tva.

Info utile:
Trastevere – Bd. Erou Iancu Nicolae nr. 84

Triana – Șoseaua Pipera nr. 146

News
Primul resort montan de case ecologice din Romania
News
Black Friday la mobilier si accesorii
News
Reduceri pe Fleximo.ro
There are currently no comments.