News

Campanie socială: ajută copiii care nu pot merge la școală!


Pentru al treilea an consecutiv, magazinul face un îndemn la solidaritate și derulează o campanie socială adresată copiilor spitalizați la Marie Curie. Astfel, HOMELUX donează 5% din valoarea produselor selecționate Spitalului, pentru a ajuta copiii internați aici care, din motive de sănătate, încă nu pot merge la școală.

 

În cadrul campaniei sunt incluse produse dintre cele mai diverse, de la mobilă living, dormitor, bucătărie, baie, terasă și grădină, până la scaune, canapele, covoare, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat. Practic, cumperi tot ce ai nevoie pentru casă și, implicit, iei parte la o acțiune de responsabilitate civilă.
Produsele, ușor de combinat între ele, au un raport excelent calitate-preț și se încadrează în diverse stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designerii de interior HOMELUX și răspund nevoii de confort pe care fiecare dintre noi o resimțim zi de zi acasă și la birou.

 

campanie sociala canapea Homelux

Canapea extensibilă Etna

campanie sociala fotoliu Homelux

Fotoliu design Ball

campanie sociala covor Homelux

Covor dreptunghiular

 

Prin această campanie, reprezentanții HOMELUX își doresc să ajute cu o donație consistentă copiii internați la Spitalul Marie Curie, astfel că orice achiziție de la HOMELUX până pe 25 septembrie este un mic pas făcut în sprijinul celor mici.
Alătură-te campaniei care mișcă inimi și fii eroul copiilor de la Spitalul Marie Curie. Împreună ajutăm să fie mai bine!

campanie sociala mobila baie Homelux

Set mobila baie Essen

campanie sociala lampadar Homelux

News
Singurul cuptor din lume cu aburi si microunde, lansat in Romania de Miele
News
Mop-robot: inteligent, simplu, eficient
News
Soluție inovatoare împotriva creșterii prețurilor la energie
There are currently no comments.