Deco

Amenajarea garsonierei: 2 camere în loc de una


Ce faci atunci când ai o garsonieră, dar vrei, de fapt, două camere? Îți pui imaginația la încercare și transformi spațiul în două zone distincte. Dacă nu poți tu, apelează la serviciile unui designer de interior, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. Haideți să vedem cum a decurs amenajarea garsonierei în care suntem oaspeți.

amenajarea garsonierei

Ne aflăm în Vernescu Residence, adică în plin centrul Capitalei. Proprietarii au cumpărat aici o garsonieră în scop de business și și-au dorit să obțină maximum din 50 mp. Au pus la bătaie spațiul și 16.000 euro și au încredințat proiectul studioului de design interior Miso Architects, adică Soranei Leru și Mihaelei Tampiza, două tinere arhitecte. Rezultatul îl vedeți în cele ce urmează.

amenajarea garsonierei

Proprietarii și-au dorit să obțină din amenajarea garsonierei cât mai mult, o utilizare cât mai eficientă a spațiului, astfel că Sorana și Mihaela au decis să delimiteze cei 50 mp în două zone: una de zi și una de noapte. Soluția găsită: o bibliotecă multifuncțională, ce poate fi accesată din ambele părți. Zona de noapte este delimitată suplimentar de un panou din lamele (favoritul meu 🙂 ), dispus perpendicular pe pat.

amenajarea garsonierei

“Amenajarea este într-un stil modern, contemporan, cu finisaje şi pattern-uri timeless, astfel
încât să nu îşi piardă autenticitatea în câţiva ani din cauza unei mode trecătoare”, Sorana Leru.

Zona de bucătărie este micuță și foarte cochetă. Îmi place mult griul ei, în combinație cu plăcile mari ce imită marmura, folosite în dreptul frontului de lucru.

amenajarea garsonierei bucatarie

Întreaga amenajare este pusă în lumină de corpuri de iluminat cu un design aparte, ce pun în valoare întregul concept.

amenajarea garsonierei

Foto: Alexandru Drăgoi

Deco
Cadrul perfect de spus povesti la gura sobei
Deco
Cele mai frumoase privelisti ce pot fi admirate din camerele de hotel
Deco
Amenajare artistica: jumatate graffiti, jumatate minimalist. Rezultatul este WOW!
There are currently no comments.