Deco

O minunatie de crame, in forma de spirala


Cine si-ar fi inchipuit ca o crama poate deveni un element deco, si nu unul banal, ci inzestrat cu acel factor wow, care face ca amenajarea sa iti ramana intiparita pe retina?

crama-in-spirala1
Specialistii Spiral Cellars sunt “maestri de ceremonii” la acest capitol, cramele in spirala create de ei, din beton, facandu-te sa iti doresti una, chiar daca nu pui strop de vin in gura. 🙂 Interesant este ca o astfel de minunatie poate fi realizata si ulterior construirii casei, chiar daca nu exista pivnita sau subsol. Pe scurt, treaba sta in felul urmator: se sapa o groapa de 2 metri (suficienta pentru a gazdui o colectie mare de vinuri, spun reprezentantii firmei), care va fi “captusita” cu beton armat, astfel incat fundatia casei sa nu aiba de suferit. Un sistem de ventilatie naturala va asigura conditiile optime de temperatura si umiditate. Mai multe informatii gasiti in acest filmulet.
Pretul, ei bine pretul este destul de piperat, variind intre 16.000 si 52.000 lire (plus TVA) in functie de modelul cramei, de tipul usii, de sistemul de iluminat si de diverse accesorii. Exista si optiunea de a construi pe cont propriu, in acest caz pretul pornind de la 8.850 lire (plus TVA). Deh, obrazul subtire cu cheltuiala se tine. 🙂

Va mai las aici un video, pentru a va edifica mai bine cu privire la aceste crame in spirala.

 

crama-in-spirala crama-in-spirala2 crama-in-spirala3 crama-in-spirala4 crama-in-spirala5

Sursa foto: www.spiralcellars.co.uk

Deco
Vesela si accesorii de inspiratie nordica
Deco
Un big like pentru aceasta baie amenajata de Patricia Urquiola
Deco
Copac “rasarit” din pardoseala
There are currently no comments.