Deco

The Wedding House sau cum iti poti organiza o nunta de vis in gradina


Tocmai ai spus acel “DA!” cu semnificatii atat de speciale? Felicitari! Este momentul sa intri in febra alergaturilor dupa rochie, pantofi, tort si, bineinteles, un loc unde se vor tine masa si dansul. 🙂 In aceasta privinta ai toate sansele sa gasesti rezolvare aici, acum, daca si numai daca esti in cautarea unui loc mai putin conventional si daca simti ca natura este parte importanta din sufletul tau, este oaza ta de liniste si de incarcare a bateriilor. Daca te regasesti in aceste cuvinte, nu mai este niciun dubiu ca The Wedding House ti se va potrivi manusa pentru organizarea unei nunti asa cum ai visat-o dintotdeauna.

foisor The Wedding House

Aici vei gasi o adorabila casuta alba cu obloane albastre ce amintesc de casele din Delta, o pajiste intinsa si un foisor de o simplitate si un farmec debordante, cu o capacitate de 150 de persoane. Nu vor lipsi decoruri incantatoare, in ton cu farmecul locului, ce vin la pachet cu un irezistibil aer country-sic. Pe langa foisor si gradina, vei avea la dispozitie si o camera numai a ta, unde te poti pregati pentru cununie, precum si un dormitor matrimonial. Amenajarea interioara este atat de dulce si de romantica, in inconfundabilul stil shabby-sic, incat te va cuceri iremediabil, iar inima iti va fi furata pentru a doua oara. 🙂

Pentru a te convinge de cele spuse aici, las imaginile sa curga. Daca vrei sa te convingi live de frumusetea si pitorescul locului, baga pe GPS Poiana lui Stanga, judetul Giurgiu, si vei ajunge in acest taram de poveste. Un taram unde poti reveni si ulterior nuntii pentru organizarea botezului 🙂 sau al oricarui alt tip de petrecere, caci nu este dedicat exclusiv nuntilor.

relaxare la umbra The Wedding House

the wedding house 9

foisor The Wedding House 1

aranjament masa The Wedding House

leagan the wedding house

the wedding house 10 the wedding house 11

pat la umbra The Wedding House

the wedding house 13

coronita de bun-venit The Wedding House loc pitoresc sub fereastra The Wedding House

the wedding house 2 the wedding house 5 the wedding house 6

the wedding house 4

the wedding house 16 the wedding house 17 the wedding house 19

living The Wedding House

bucatarie The Wedding House

dormitor The Wedding House

detaliu dormitor The Wedding House

Foto: The Wedding House

Deco
Sfaturi de designer: cum sa personalizezi holul de la intrare
Deco
Casa superba, decorata simplu si fermecator pentru Paste
Deco
10 dintre cele mai spectaculoase case in copac din lume
There are currently no comments.