Deco

Pentru iubitorii de adrenalina: cazare in capsule suspendate de stanca


Toata nebunia aventura se intampla in Anzii Peruani, in apropierea orasului Cusco. Aici gasim 3 capsule transparente, agatate de o stanca la peste 120 m de pamant, ce formeaza un minicomplex de cazare denumit sugestiv Skylodge.

cazare-in-capsule-transparente Peru Skylodge
Capsulele vin la pachet cu o mirifica panorama asupra Vaii Sacre, celebra pentru peisajele ce iti taie rasuflarea, dar este evident ca dragostea pentru natura trebuie secondata de o atractie fatala pentru senzatii tari pentru a a alege aceste unitati de cazare. 🙂 Asta cu atat mai mult cu cat insusi drumul pana la capsulele cu pricina este o adevarata aventura, caci ai de ales intre varianta parcurgerii unui traseu vertical de 400 m pe o scara metalica montata in stanca sau deplasarea pe calea aerului, cu ajutorul unor cabluri de alpinism.
Daca nu v-am pierdut pe traseu 🙂 , va mai spun ca ineditele capsule sunt realizate din policarbonat si aluminiu, masoara circa 18 mp si pot gazdui pana la 8 persoane fiecare. Sunt prevazute si cu o platforma in aer liber pe post de balcon, ca doar vorbim de turisti curajosi. 🙂
Pe langa traseul anevoios, pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a te caza in Skylodge este de 300 dolari pentru o noapte, avand incluse 2 mese si transport din orasul Cusco. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul tour-operatorului Natura Vive.

Pe langa albumul foto, va las si un filmulet sugestiv:

capsule-transparente-Peru-Skylodge-1 capsule-transparente-Peru-Skylodge-2 capsule-transparente-Peru-Skylodge-3 capsule-transparente-Peru-Skylodge-4 capsule-transparente-Peru-Skylodge-5 capsule-transparente-Peru-Skylodge-6

Foto: www.designboom.com, www.gizmag.com

Deco
Amenajarea garsonierei: 2 camere în loc de una
Deco
Care sunt tendințele în amenajarea băii anunțate la Cersaie 2018?
Deco
Cum arata casa unui designer de interior
There are currently no comments.